F Dixieland trailer: Ένα ανεξάρτητο crime drama ...με τον Flash Thompson! - FilmBoy Dixieland trailer: Ένα ανεξάρτητο crime drama ...με τον Flash Thompson! - FilmBoy
  • Latest News

    Dixieland trailer: Ένα ανεξάρτητο crime drama ...με τον Flash Thompson!


    Αυτή θα είναι η τελευταία μου δουλειά.
    Πόσες φορές κι αν το ακούσαμε αυτό στο σινεμά …αλλά ποτέ δεν ισχύει.
    Δηλαδή, πάντα ισχύει, αλλά με την έννοια ότι αυτός που το λέει δεν ζει για να κάνει την επόμενη.

    Η IFC Films παρουσίασε το trailer του Dixieland, ένα ανεξάρτητο crime drama από τον σκηνοθέτη Hank Bedford, με πρωταγωνιστή τον Chris Zylka (ο Flash Thompson στο The Amazing Spider-Man) και τη Riley Keough (Mad Max: Fury Road). 

    Ο Kermit (Zylka), ένα γενικά καλό παιδί που έμπλεξε με τους τοπικούς εμπόρους ναρκωτικών, βγαίνει από τη φυλακή και επιστρέφει στο trailer/σπίτι του στον Μισισιπή.

    Καθώς αγωνίζεται να μείνει μακρυά από προβλήματα, θα ερωτευτεί τη Rachel (Keough), τη δυστυχισμένη γειτόνισσά του, η οποία χορεύει σε clubs για να υποστηρίξει την άρρωστη μητέρα της. 

    Αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τις δυσοίωνες συνθήκες ζωής τους, οι δύο εραστές θα κάνουν μια απελπισμένη, ύστατη προσπάθεια να ξεφύγουν από την αδιέξοδη πόλη τους, αλλά σύντομα θα βρεθούν παγιδευμένοι σε έναν φαύλο κύκλο εγκλήματος. 

    Φυσικά, όταν χρειάζεται χρήματα, ο Kermit αποφασίζει να κάνει μια τελευταία δουλειά… και όλοι ξέρουμε πως καταλήγει αυτό.

    Στο υπόλοιπο cast υπάρχει η Faith Hill (πασίγνωστη τραγουδίστρια της Country), ο RJ Mitte, ο Brad Carter, ο Steve Earle και ο Mick Foley

    Το Dixieland είναι ένα κλασικό ανεξάρτητο αμερικάνικο φιλμ, με ‘εκρηκτική χημεία’  μεταξύ των ανερχόμενων Chris Zylka και Riley Keough (που φαίνεται και από το trailer!), ένα όμορφο πορτρέτο ζωής και αγάπης αυτών που ζουν στο περιθώριο.

    Βγαίνει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ και σε VoD στις 11 Δεκεμβρίου.
    Ένα όμορφο indie πάντα είναι …αποτοξινωτικό από τα άλλα εμπορικά φιλμ, δε συμφωνείτε; 




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dixieland trailer: Ένα ανεξάρτητο crime drama ...με τον Flash Thompson! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top