F The Conjuring 2 trailer: Αυτή τη φορά οι Warrens δε φοβούνται τα φαντάσματα - FilmBoy The Conjuring 2 trailer: Αυτή τη φορά οι Warrens δε φοβούνται τα φαντάσματα - FilmBoy
  • Latest News

    The Conjuring 2 trailer: Αυτή τη φορά οι Warrens δε φοβούνται τα φαντάσματα


    Update: Το νέο trailer που κυκλοφόρησε είναι το κανονικό και αποδεικνύει γιατί ο James Wan είναι το top όνομα στον τρόμο τα τελευταία χρόνια.

    Το πρώτο The Conjuring ήταν μια μεγάλη επιτυχία, αποφέροντας $ 318 εκατομμύρια παγκοσμίως και εμπνέοντας κι ένα - μέτριο - spin-off, το Annabelle

    Με τέτοιους αριθμούς, άρα με εξασφαλισμένο κοινό για μια συνέχεια, η Warner θα μπορούσε κάλλιστα να αντικαταστήσει τον James Wan με έναν φτηνότερο σκηνοθέτη, να βιαστεί με τη παραγωγή και να κάνει ένα αμφιβόλου ποιότητας αλλά κερδοφόρο sequel.
    Ξέρετε, από αυτά που εμείς οι fans βρίζουμε την ύπαρξή τους.

    Αντ 'αυτού, περίμενε σχεδόν τρία χρόνια και φρόντισε να συγκεντρώσει την ίδια ομάδα του πρώτου φιλμ, με αποτέλεσμα να μιλάμε ήδη για την πιθανότατα καλύτερη ταινία τρόμου της δεκαετίας, σίγουρα ένα από τα καλύτερα sequel όλων των εποχών!

    Κι αυτό, μόνο από το trailer, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε και έσπειρε φρενίτιδα στο horror κοινό (τον αρθρογράφο του Bloody-Disgusting προσπαθούν να τον μαζέψουν από τους δρόμους, όπου ρώταγε τους περαστικούς ‘…είδες το trailer του Conjuring 2; Παράτα τα όλα και δες το!’).

    Αν και δε συμμερίζομαι αυτόν τον υπέρμετρο ενθουσιασμό, οφείλω να ομολογήσω ότι το trailer είναι καλό.
    Και αν προσέξετε τις λεπτομέρειες, γίνεται ακόμα καλύτερο (αυτό σημαίνει ότι θα το δείτε πάνω από 3 φορές). 

    Ενώ η πρώτη ταινία βρήκε τους Warrens (Vera Farmiga και Patrick Wilson) να εξορκίζει μια στοιχειωμένη αγροικία στο Rhode Island, η συνέχεια τους στέλνει στο Λονδίνο για να ερευνήσουν ένα σπίτι στο οποίο τη νύχτα γίνεται …της Προφητείας!

    Για άλλη μια φορά, ο Wan εκμεταλεύεται το αισθητικής 70’s σκηνικό και παίζει με τα παραδοσιακά jump scares, που τόσο λείπουν από το μοντέρνο σινεμά τρόμου.

    Το The Conjuring 2 θα ανοίξει στις 10 Ιουνίου.
    Μέχρι τότε, δείτε το trailer και πείτε μας τη γνώμη σας.
    Είναι πράγματι τόσο καλό όσο μου φάνηκε ή απλώς παρασύρθηκα από τη λαχτάρα μου για ένα πολύ καλό horror; 





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Conjuring 2 trailer: Αυτή τη φορά οι Warrens δε φοβούνται τα φαντάσματα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top