F Kubo and the Two Strings trailer: Το stop-motion στα καλύτερά του! - FilmBoy Kubo and the Two Strings trailer: Το stop-motion στα καλύτερά του! - FilmBoy
  • Latest News

    Kubo and the Two Strings trailer: Το stop-motion στα καλύτερά του!


    Μετά την Coraline, το ParaNorman και το Boxtrolls, τρία φιλόδοξα, ξεχωριστά stop-motion animation που δεν φοβήθηκαν να τρομάξουν τα μικρά παιδιά (ο μπαμπάς μου υποσχέθηκε ένα τριήμερο στο σπίτι, με ποπκορν, τζάκι και αυτές τις τρεις ταινίες), το στούντιο Laika προχωράει σε μια εξίσου φιλόδοξη ταινία κινουμένων σχεδίων, που φαίνεται να είναι η μεγαλύτερή της ταινία.

    Στη παρουσίαση του teaser του Kubo and the Two Strings το Δεκέμβριο, ο μπαμπάς το περιέγραφε ως ‘…το τελειότερο stop motion που έχετε δει ποτέ!’ και μάλλον έχει δίκιο.
    Εκείνος έχει δει περισσότερα από μένα και τον αδερφό μου και θα ξέρει.

    Το trailer που βγήκε πάντως σήμερα (μαζί με τρία character posters), μας δίνει μια μεγαλύτερη αίσθηση της αναζήτησης του Kubo.

    Στην επική περιπέτεια δράσης που εξελίσσεται σε μια φανταστική Ιαπωνία, ο έξυπνος, καλοκάγαθος Kubo (με τη φωνή του Art Parkinson του Game of Thrones), ζει μια ταπεινή ζωή, λέγοντας ιστορίες για τους ανθρώπους της παραθαλάσσιας πόλης του. 

    Αλλά η σχετικά ήσυχη καθημερινότητά του διαλύεται όταν κατά λάθος καλεί ένα πνεύμα από το παρελθόν του, το οποίο φέρνει καταιγίδες από τους ουρανούς για να επιβάλει μια πανάρχαια βεντέτα. 

    Τώρα, ο Kubo θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τη Monkey (Charlize Theron) και τον Beetle (Matthew McConaughey), και να ξεκινήσει μια συναρπαστική αναζήτηση για να σώσει την οικογένειά του και να λύσει το μυστήριο του νεκρού πατέρα του, του μεγαλύτερου πολεμιστή σαμουράι που γνώρισε ποτέ ο κόσμος.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Travis Knight, στην πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα, αφού είχε θητεύσει (είδες μπαμπά λεξιλόγιο;) ως animator σε όλες τις παραγωγές της Laika.

    Το Kubo and the Two Strings βγαίνει στις 19 Αυγούστου στην Αμερική και δε μπορεί, θα έρθει και στα μέρη μας.

    FilmGirl.







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kubo and the Two Strings trailer: Το stop-motion στα καλύτερά του! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top