F A Conspiracy of Faith trailer: Οι Σκανδιναβοί συνεχίζουν να φτιάχνουν υπέροχα θρίλερ - FilmBoy A Conspiracy of Faith trailer: Οι Σκανδιναβοί συνεχίζουν να φτιάχνουν υπέροχα θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    A Conspiracy of Faith trailer: Οι Σκανδιναβοί συνεχίζουν να φτιάχνουν υπέροχα θρίλερ


    Η τρίτη ταινία της σειράς μυθιστορημάτων Department Q του Δανού Jussi Adler Olsen, τα οποία η ελληνική διανομή δεν τα ανακάλυψε ακόμα, κινείται στο ύφος των δύο προηγούμενων, The Absent One και The Keeper Of Lost Causes (μόνο στο FilmBoy είχατε δει το trailer), τα οποία γκρέμισαν το Δανέζικο box office λίγα χρόνια πριν.

    Αυτή τη φορά στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Hans Peter Moland (του A Somewhat Gentle Man), ενώ τα άλλα δύο είχε σκηνοθετήσει ο Mikkel Norgaard.

    Όταν ένα οκτώ ετών μήνυμα σε ένα μπουκάλι καταλήγει στο Τμήμα Q, ο Carl Morck και ο βοηθός του, Assad, παρασύρονται σε μια φρικιαστική υπόθεση που αφορά έναν ψυχοπαθή δολοφόνο, τον θρησκευτικό φανατισμό και κάποια παιδιά που απήχθησαν αλλά ποτέ δεν αναφέρθηκε από τους γονείς τους!

    Είναι σαφές ότι το κοινό για αυτήν την ταινία είναι τεράστιο (απόδειξη οι ταινίες βασισμένες στα βιβλία The Girl With The Dragon Tattoo του Stieg Larsson) και επίσης ότι οι Σκανδιναβοί γνωρίζουν το είδος τέλεια.

    Το trailer που κυκλοφόρησε δεν έχει υπότιτλους, αλλά δε χρειάζονται και πολύ.
    Στους κινηματογράφους της Δανίας βγαίνει στις 25 Φεβρουαρίου.
    Για να δούμε, το πήρε χαμπάρι κανένας στη χώρα μας;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Conspiracy of Faith trailer: Οι Σκανδιναβοί συνεχίζουν να φτιάχνουν υπέροχα θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top