F The Keeper of Lost Causes trailer: Οι Σκανδιναβοί επιμένουν στα αστυνομικά θρίλερ - FilmBoy The Keeper of Lost Causes trailer: Οι Σκανδιναβοί επιμένουν στα αστυνομικά θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    The Keeper of Lost Causes trailer: Οι Σκανδιναβοί επιμένουν στα αστυνομικά θρίλερ


    Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το δανέζικο νουάρ The Keeper of Lost Causes.

    Η ταινία που έχει σπάσει πολλά ρεκόρ στο box office της Δανίας, μιας χώρας με πολύ αξιόλογες προτάσεις και μεγάλη παράδοση στον κινηματογράφο, κατευθύνεται και στη Μεγάλη Βρετανία.
     

    Έχοντας ήδη στα σκαριά το sequel, το The Keeper Of Lost Causes είναι η μεταφορά από το βιβλίο του Jussi Adler Olsen, σε σενάριο του σεναριογράφου του Κοριτσιού με το Τατουάζ και σε σκηνοθεσία του Mikkel Norgaard.
     

    Το The Keeper Of Lost Causes είναι ένα αστυνομικό θρίλερ με πολλά δραματικά και νουάρ στοιχεία. 
    Άλλωστε, η αστυνομική λογοτεχνία των βόρειων χωρών της Ευρώπης βιώνει μία τεράστια άνθηση τα τελευταία χρόνια.
     

    Ο Carl Mørck είναι ένας ντεντέκτιβ που είδε τον συνέταιρό του να πληγώνεται κατά τη διάρκεια μίας επιχείρησης. 
    Τώρα μετατίθεται στο νεοσύστατο Διαμέρισμα Q (Department Q είναι και ο τίτλος της σειράς βιβλίων) και ασχολείται με δουλειές αρχείου.
     

    Πολύ σύντομα όμως, θα ξανανοίξει την περίεργη υπόθεση μίας εξαφανισμένης πολιτικού και θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο της ανεξιχνίαστης και ξεχασμένης εξαφάνισης, ξεκινώντας μία επικίνδυνη πορεία προς το σκοτεινό παρελθόν.
     

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Nicolaj Lie Kaas (The Whistleblower), Sonja Richter (που θα τη δούμε και στο επερχόμενο The Homesman) και Fares Fares (Zero Dark Thirty).
     

    Το trailer φαίνεται πολλά υποσχόμενο.
    Η γνώμη σας;

    Σοφία Μπαγατέλα.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Keeper of Lost Causes trailer: Οι Σκανδιναβοί επιμένουν στα αστυνομικά θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top