F Deadpool trailer: Γιατί αυτός ο ήρωας της Marvel δεν έχει χρόνο για X-Men και αηδίες! - FilmBoy Deadpool trailer: Γιατί αυτός ο ήρωας της Marvel δεν έχει χρόνο για X-Men και αηδίες! - FilmBoy
  • Latest News

    Deadpool trailer: Γιατί αυτός ο ήρωας της Marvel δεν έχει χρόνο για X-Men και αηδίες!


    Τις τελευταίες ημέρες τα ιντερνέτια είχαν γεμίσει με χιουμοριστικά σποτάκια του Deadpool, με την υπόσχεση ότι τα Χριστούγεννα θα είχαμε το νέο trailer.

    Τα Χριστούγεννα έφτασαν και η 20th Century Fox κυκλοφόρησε …δύο νέα trailer – ένα Κατάλληλο και ένα Ακατάλληλο, σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν για το ύφος της ταινίας.

    Τα Χριστουγεννιάτικα trailer του Deadpool, της επόμενης superhero ταινίας, παίζουν με την ιδέα μιας διαφορετικού είδους ταινίας με ηπερήρωες.

    Εντάξει, ξέραμε από το πρώτο trailer ότι ο τύπος δέρνει πετώντας χαβαλετζίδικες ατάκες, αλλά δε ξέραμε πως κινείται σε ρυθμούς rap, κάνει σκιτσάκια όσο περιμένει την κατάλληλη στιγμή να δράσει και γενικά, δείχνει να το διασκεδάζει περισσότερο από όσο πρέπει.

    Επίσης, παίρνουμε μια καλύτερη γεύση από τον κακό Colossus, καθώς και την μεταλλαγμένη Negasonic Teenage Warhead (μαθητευόμενη της Emma Frost στα X-Men comics).
    Η εμφάνιση του Deadpool στο X-Men Origins: Wolverine τελικά δεν πήγε τελείως χαμένη.

    Το Deadpool αφηγείται την ιστορία προέλευσης του πιο αντισυμβατικού αντι-ήρωα της Marvel, ενός πρώην πεζοναύτη των Ειδικών Δυνάμεων που θα υιοθετήσει το alter-ego του Deadpool, αφού πρώτα υποβληθεί σε αδίστακτα πειράματα που του δίνουν αστραπιαίες θεραπευτικές δυνάμεις.

    Σκηνοθετεί ο Tim Miller και πρωταγωνιστούν ο Ryan Reynolds ως Deadpool και οι Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J.  Miller, Gina Carano και Brianna Hildebrand

    Στους κινηματογράφους από 12 Φεβρουαρίου 2016.
    Ακολουθούν δύο απολαυστικά trailer που δεν πρέπει να χάσετε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Deadpool trailer: Γιατί αυτός ο ήρωας της Marvel δεν έχει χρόνο για X-Men και αηδίες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top