F Touched With Fire trailer: Η Katie Holmes ερωτεύεται την παράνοια - FilmBoy Touched With Fire trailer: Η Katie Holmes ερωτεύεται την παράνοια - FilmBoy
  • Latest News

    Touched With Fire trailer: Η Katie Holmes ερωτεύεται την παράνοια


    Η καριέρα της Katie Holmes έχει πάρει μια πιο ανεξάρτητη στροφή τα τελευταία χρόνια – καλύτερα, αν οι mainstream επιλογές της ήταν το Jack & Jill! - αλλά και πάλι, δεν τη θυμάμαι σε κάποια αξιόλογη παραγωγή.

    Ίσως σπάσει το …κρύο σερί με το Touched With Fire (Mania Days ο τίτλος στο Imdb) του Paul Dalio, μια ειδική ταινία που βγαίνει στις αρχές του χρόνου.

    Η ταινία, την παραγωγή της οποίας έκανε ο Spike Lee, ακολουθεί δύο μανιοκαταθλιπτικούς, την Carla (Katie Holmes) και τον Marco (Luke Kirby) που  ερωτεύονται. 

    Μάλιστα, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Dalio είναι διπολικός ο ίδιος, οπότε πρόκειται μάλλον για την προσωπική του ιστορία.

    Η Carla και ο Marco είναι μανιοκαταθλιπτικοί ποιητές των οποίων η τέχνη τροφοδοτείται από τις ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις τους. 
    Όταν σταματούν να παίρνουν τα φάρμακά τους, καταλήγουν στο ίδιο ψυχιατρείο.

    Η χημεία μεταξύ τους ξεσηκώνει τα συναισθήματά τους, και αυτό εντείνει τη μανία τους.

    Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και των γονιών να τους χωρίσουν, εκείνοι κυνηγούν το όμορφο αλλά καταστροφικό ρομάντζο τους και ταλαντεύονται από τα φανταστικά επάνω τους και τα αυτοκτονικά κάτω τους.

    Σύντομα καλούνται να επιλέξουν την αγάπη ή τη λογική.

    Το trailer που κυκλοφόρησε είναι μάλλον άναρχο κι αυτό, όπως οι ζωές των χαρακτήρων.
    Πάντως, το Touched With Fire εγκωμιάστηκε στο SXSW νωρίτερα φέτος, με την ημερομηνία προβολής της να ανακοινώνεται για τις 12 Φεβρουαρίου 2016.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Touched With Fire trailer: Η Katie Holmes ερωτεύεται την παράνοια Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top