F Sequel News: Fifty Shades Darker & Freed, Guardians of the Galaxy 2, Zoolander 2 - FilmBoy Sequel News: Fifty Shades Darker & Freed, Guardians of the Galaxy 2, Zoolander 2 - FilmBoy
  • Latest News

    Sequel News: Fifty Shades Darker & Freed, Guardians of the Galaxy 2, Zoolander 2


    Η Universal Pictures μόλις εξασφάλισε σκηνοθέτη για τις δύο επόμενες συνέχειες του Fifty Shades of Grey.

    O James Foley (του Οσκαρικού Οικόπεδα με Θέα αν και η τελευταία του ταινία ήταν το μετριότατο θρίλερ Perfect Stranger το 2007!), ο οποίος είχε ήδη συμφωνήσει να κάνει το sequel Fifty Shades Darker, ανέλαβε και το δεύτερο sequel που θα έχει τίτλο Fifty Shades Freed.

    Το πρωταγωνιστικό δίδυμο Dakota Johnson και Jamie Dornan θα επιστρέψει και πάλι ως kinky εραστές Anastasia και Christian.

    Οι δύο ταινίες θα γυριστούν μαζί (back-to-back) κάποια στιγμή το επόμενο έτος.
    Όσο για ημερομηνίες, το Darker αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2017 και το Freed στις 9 Φεβρουαρίου 2018. 




    Για το Guardians of the Galaxy Vol. 2 έχουμε τους πρωταγωνιστές να βγαίνουν στα social και να αποκαλύπτουν πράγματα.

    Μετά τις μπερδεμένες δηλώσεις του Bradley Cooper ότι ο Thanos ίσως και να είναι ο πατέρας του Star-Lord (κάτι που διέψευσε πανικόβλητη η παραγωγή), αυτά που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι ο Pom Klementieff μπήκε στο cast για ένα μυστήριο ακόμα ρόλο και ότι ο Matthew McConaughey απέρριψε το ρόλο του κακού.

    Πριν λίγες μέρες, ο Vin Diesel σε ένα video στο facebook είπε ότι ‘…είναι ειρωνικό, αλλά ο χορός παίζει μεγάλο ρόλο στο σενάριο του Guardians of the Galaxy Vol. 2.
    …και ξεκίνησε να χορεύει.  Στο video.

    Τέλος, ο σκηνοθέτης James Gunn απαντώντας στο Twiter στους fans, είπε πως έχει ολοκληρώσει το σενάριο και πως η animated σειρά του Guardians δεν θα έχει καμία σχέση με τη ταινία.
    Υπομονή μέχρι το Μάη του 2017.




    Αν και έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε ο Derek και ο Hansel, κανένας τους δε φαίνεται να μεγάλωσε ούτε μία μέρα στις πρώτες αφίσες του Zoolander 2

    Στη πρώτη ο Derek Zoolander (Ben Stler) ποζάρει κομψά σε ένα αλά Chanel διαφημιστικό αρώματος, αλλά όλα τα λεφτά είναι στη δεύτερη.
    Εκεί, ο Derek και ο Hansel (Owen Wilson) ποζάρουν διαγώνια για να βγάλουν selfies.

    Έξυπνο gag καθώς το 2001 δεν υπήρχαν τα smartphones, παρά μόνο κινητά που όλο και μίκραιναν σε διαστάσεις.
    Το Zoolander 2 έρχεται στις 12 Φεβρουαρίου του 2016 στην Αμερική.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sequel News: Fifty Shades Darker & Freed, Guardians of the Galaxy 2, Zoolander 2 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top