F Ο Jim Carrey στις πρώτες εικόνες από το True Crimes του Αλέξανδρου Αβρανά! - FilmBoy Ο Jim Carrey στις πρώτες εικόνες από το True Crimes του Αλέξανδρου Αβρανά! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Jim Carrey στις πρώτες εικόνες από το True Crimes του Αλέξανδρου Αβρανά!


    Το σινεμά του Αλέξανδρου Αβρανά είναι ό,τι πιο …εύπεπτο κυκλοφορεί σε ότι αφορά το Greek Weird.

    Η Miss Violence του το 2013 (με 3 βραβεία στο φεστιβάλ της Βενετίας) ήταν μια δυνατή ταινία που, αν και στοιχισμένη σε αυτό το αλλόκοτο και χωρίς νόημα (και ευτυχώς χωρίς μέλλον) είδος που έκανε σουξέ ο Λάνθιμος, μπορούσες να τη παρακολουθήσεις …λυμένος και με τη θέλησή σου.

    Σχεδόν επιβεβαιώνοντας ότι το Weird Cinema μας αφήνει γοργά και σταθερά, ο Αβρανάς ασχολείται πλέον με ένα πιο mainstream είδος, αυτό του θρίλερ.

    Και μάλιστα, όπως και ο Λάνθιμος πρόσφατα με τον Αστακό, χρησιμοποιεί έναν star από την A-List του Hollywood, τον Jim Carrey στο πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Το True Crimes ξεκίνησε γυρίσματα στην Κρακοβία και το Twitch βρήκε στο Πολωνικό Filmstart μερικές πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες.

    Βασισμένο σε ένα άρθρο του David Grann από το New Yorker το 2008, η ιστορία ακολουθεί μια έρευνα δολοφονίας από ενδείξεις ενός βιβλίου σχετικά με μια παλαιότερη και παρόμοια δολοφονία.

    Το υπόλοιπο cast συμπληρώνεται με γνωστά ονόματα …του Πολωνικού σινεμά, καθώς το True Crimes αναγράφεται ως Αμερικανο-Πολωνική παραγωγή.

    Δείτε τις στη gallery του FilmBoy στο Flickr, παρακάτω.  



    True Crimes
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Jim Carrey στις πρώτες εικόνες από το True Crimes του Αλέξανδρου Αβρανά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top