F Μάλλον καταλάβαμε προς ποια κατεύθυνση πάει το Gremlins 3 - FilmBoy Μάλλον καταλάβαμε προς ποια κατεύθυνση πάει το Gremlins 3 - FilmBoy
  • Latest News

    Μάλλον καταλάβαμε προς ποια κατεύθυνση πάει το Gremlins 3


    Χάρη στον Chris Columbus, δεν πρόκειται να υπάρξει remake ή reboot του Gremlins.
    Το έχει υποσχεθεί ο ίδιος, λέγοντας πως ‘Όσο ζω, δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο’.

    Τότε, τι γράφει ο Carl Ellsworth, σεναριογράφος του επερχόμενου Goosebumps, ο οποίος μόλις προσελήφθη από τη Warner για να γράψει το σενάριο του Gremlins 3;

    Σύμφωνα με τον Zach Galligan, ο οποίος έπαιξε τον Billy στις δύο πρώτες ταινίες, η τρίτη ταινία θα μπορούσε να αντλήσει έμπνευση από το Jurassic World και απλά να συνεχίσει την ιστορία, μερικά χρόνια από τα τελευταία γεγονότα του Gremlins 2.


    "Δεν πρόκειται να είναι reboot.Δεν θα είναι remake με οποιονδήποτε τρόπο, τέχνασμα ή μορφή. Ο Chris Columbus έχει πει ότι η πρώτη ταινία του βγήκε από μέσα του και του είναι πολύ αγαπητή, και εφ 'όσον αυτός είναι ζωντανός ποτέ δεν θα γίνει remake.Έτσι, αυτό που μένει – και προφανώς αυτό θα γίνει – είναι να ακολουθήσουν την κατεύθυνση του Jurassic World, όπου θα εξελίσσεται 30 χρόνια αργότερα.

    Μόνο έτσι, γιατί ο Columbus βρίσκεται στα credit ως executive producer, και θα ήταν αλλόκοτο να βοήθαγε σε ένα remake ή reboot, αφού δεν το θέλει.

    Αντίθετα με τον Columbus που έγραψε το original Gremlins, ο Joe Dante που το σκηνοθέτησε δεν εμπλέκεται με κανένα τρόπο στο sequel.
    Και δε ξέρω γιατί, αφού ο Dante είναι ενεργός ακόμα και κάνει διάφορες σαχλαμαρίτσες τα τελευταία χρόνια (βλ. The Hole και Burying the Ex).

    Πάντως, όσο αντίθετος είμαι με τα remake και τα reboots, τόσο ψήνομαι άγρια για μια καλή και έξυπνη συνέχεια.
    Τα sequels, όταν έχουν κάπου να βασιστούν (και όχι όπως τα Saw), είναι μια πολύ καλύτερη ιδέα.

    Εσείς τί λέτε;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μάλλον καταλάβαμε προς ποια κατεύθυνση πάει το Gremlins 3 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top