F American Hero trailer: Ο τηλεκινητικός Stephen Dorff τα κάνει όλα ...από μακρυά! - FilmBoy American Hero trailer: Ο τηλεκινητικός Stephen Dorff τα κάνει όλα ...από μακρυά! - FilmBoy
  • Latest News

    American Hero trailer: Ο τηλεκινητικός Stephen Dorff τα κάνει όλα ...από μακρυά!


    Σε μια ημέρα με πολλά και σημαντικά trailer, εμένα μου γυάλισε το American Hero.

    Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία, για έναν τύπο που έχει τηλεκινητικές ικανότητες που δεν τις χρησιμοποιεί για καλό αλλά για να τροφοδοτήσει τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. 

    Μετά από ένα καρδιακό επεισόδιο – η καρδιά του σταμάτησε για μερικά δεύτερα – συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αλλάξει και αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για καλό, καθαρίζοντας τη πόλη της Νέας Ορλεάνης από τους κακούς, υπό τις χαβαλεδιάρικες συμβουλές του κολλητού του (Eddie Griffin).

    Ένας κεφάτος Stephen Dorff παίζει τον υπερήρωα τηλεκινητικό, σε μια ταινία που κινείται στο κινηματογραφικό στυλ του Chronicle και το θεματικό ύφος του Hancock, αλλά εμένα μου θύμισε πολύ το εξαιρετικό God Bless America για κάποιο λόγο.

    Το American Hero έγραψε και σκηνοθέτησε ο Βρετανός Nick Love (του μέτριου The Sweeney) και θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 11 Δεκεμβρίου.

    Δείτε το απολαυστικό trailer που μόλις κυκλοφόρησε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: American Hero trailer: Ο τηλεκινητικός Stephen Dorff τα κάνει όλα ...από μακρυά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top