F Triple 9 trailer: Ο Woody Harrelson και οι βρώμικοι μπάτσοι - FilmBoy Triple 9 trailer: Ο Woody Harrelson και οι βρώμικοι μπάτσοι - FilmBoy
  • Latest News

    Triple 9 trailer: Ο Woody Harrelson και οι βρώμικοι μπάτσοι


    Ο σκηνοθέτης John Hillcoat συνηθίζει να σοκάρει με τις ταινίες του, με τον έναν (The Road) ή με τον άλλο τρόπο (Lawless), κάνοντας γενικά ζοφερές και βάναυσες ταινίες για την βίαιη πλευρά της ανθρωπότητας, αλλά εδώ νομίζω το ‘έσκισε’.

    Στο Triple 9, ένα μάτσο βρόμικων μπάτσων αναγκάζεται από τη ρωσική μαφία να βάλει πλάτη σε μια ληστεία, αλλά προφανώς τίποτα δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο.

    Από εμπορικής πλευράς, δεν τη φοβάμαι, μιας και το cast είναι εξαιρετικό.

    Πρωταγωνιστούν ο Casey Affleck (δυνατός σε δεύτερους ρόλους, αλλά έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί και ως leading man), και ο Woody Harrelson (σαν να μην έφυγε ποτέ από το True Detective), ενώ μαζί τους είναι οι Chiwetel Ejiofor, Aaron Paul, Anthony Mackie, Gal Gadot, Teresa Palmer και μια αγνώριστη Kate Winslet (σε ένα miscast πιθανότατα, αλλά φαίνεται πως η Kate επέστρεψε και …έχει ανάγκη να δουλέψει).

    Το Triple 9 ανοίγει στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 19 Φεβρουαρίου 2016 και μόλις κυκλοφόρησε το βίαιο και λίγο ακραίο trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Triple 9 trailer: Ο Woody Harrelson και οι βρώμικοι μπάτσοι Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top