F Μαριονέτες trailer: Αλέξης Γεωργούλης, μυστικές αδελφότητες ...και η Πέννυ! - FilmBoy Μαριονέτες trailer: Αλέξης Γεωργούλης, μυστικές αδελφότητες ...και η Πέννυ! - FilmBoy
  • Latest News

    Μαριονέτες trailer: Αλέξης Γεωργούλης, μυστικές αδελφότητες ...και η Πέννυ!


    Μετά από μια αξιόλογη πορεία και παρουσία σε διεθνή φεστιβάλ, ως σκηνοθέτης μικρού μήκους ταινιών και ντοκιμαντέρ, ο Παντελής Καλατζής, το κινηματογραφικό παιδί του Κούνδουρου, μας παρουσιάζει την πρώτη του μεγάλου μήκους σκηνοθετική δουλειά με τίτλο “Μαριονέτες”. 

    Πρόκειται για ένα περιπετειώδες θρίλερ με ήρωα έναν νεαρό άνδρα που ερευνώντας τη δολοφονία του καλύτερού του φίλου θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μυστική αδελφότητα σε μια σκοτεινή, γεμάτη πειρασμούς Αθήνα. 

    Η ταινία Μαριονέτες - μια από τις πιο αξιόλογες ελληνικές παραγωγές της φετινής κινηματογραφική χρονιάς - αφηγείται την ιστορία του Φίλιππου (Αλέξης Γεωργούλης), ενός δημοσιογράφου που ζει απομονωμένος σε κάποιο χωριό της Ελλάδας τα τελευταία έξι χρόνια. 

    Η άγρια δολοφονία του αδελφικού φίλου και πρώην συνεργάτη του Στέργιου, ανατρέπει τη ζωή του ενώ ο ίδιος γίνεται ο επόμενος στόχος. 
    Ψάχνοντας απαντήσεις, επιστρέφει στην Αθήνα, όπου κατά περίεργο τρόπο πολλοί τον βοηθούν στην αναζήτησή του. 

    Είναι όμως τα στοιχεία που συλλέγει πραγματικά ή μια καλοστημένη παγίδα;
    Σύντομα ανακαλύπτει πως ο θάνατος του φίλου του συνδέεται με μια κοινή δημοσιογραφική τους έρευνα από το παρελθόν. 

    Θα βρει τη Νικολέτα (Γιούλικα Σκαφιδά ...ναι, η Πέννυ στα Μαύρα Μεσάνυχτα!), μια νεαρή ζωγράφο και κοπέλα του Στέργιου, που του δίνει νέα δεδομένα για την υπόθεση και μαζί αναζητούν τη λύση του μυστηρίου.

    Αντιμέτωποι με ένα καλά κρυμμένο μυστικό, θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα φύγουν μακριά ή αν θα γίνουν “Μαριονέτες” στα χέρια ενός πανίσχυρου συστήματος. 

    Παίζουν ακόμη οι Γιώργος Κιμούλης, Άκης Σακελλαρίου, Γιώργος Χρανιώτης, Ναταλία Δραγούμη, Τάσος Νούσιας,  Κλέλια Ρένεση, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μάνος Βακούσης. 

    Το σενάριο είναι των Αλέξη Γεωργούλη, Λάζαρου Μπαλαούρα και Παντελή Καλατζή, η μουσική του Γιώργου Αλκαίου και η σκηνοθεσία του Παντελή Καλατζή. 

    Όπως εξηγεί ο σκηνοθέτης, '...πρόκειται για μια σύγχρονη ελληνική ταινία μυστηρίου που μέσα από συνεχείς αναζητήσεις και ανατροπές ψυχογραφεί τους ήρωές της, φέρνοντάς τους πολλές φορές αντιμέτωπους με την άλλη πλευρά του εαυτού τους, ενώ θέτει ερωτήματα όπως: μήπως τελικά όλοι γινόμαστε, ενσυνείδητα ή μη, “μαριονέτες” και κρεμόμαστε από τα νήματα ενός συστήματος; 

    Μήπως υποκινούμαστε και εξυπηρετούμε σκοπούς που δεν συνειδητοποιούμε; Μπορούμε να ξεφύγουμε ή παραμένουμε “μαριονέτες”; '

    Έρχεται από 29 Οκτωβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μαριονέτες trailer: Αλέξης Γεωργούλης, μυστικές αδελφότητες ...και η Πέννυ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top