F No Escape trailer: Ο Owen Wilson θα κάνει τα πάντα για την οικογένειά του - FilmBoy No Escape trailer: Ο Owen Wilson θα κάνει τα πάντα για την οικογένειά του - FilmBoy
  • Latest News

    No Escape trailer: Ο Owen Wilson θα κάνει τα πάντα για την οικογένειά του


    Αφού ο συμπρωταγωνιστής του στο Wedding Crashers, Vince Vaughn, πέρασε σε πιο σοβαρές επιλογές με τη 2η σεζόν του True Detective στο HBO, ο Owen Wilson κάνει άλλη μια προσπάθεια στη σφαίρα των action movies, με το No Escape – την πρώτη σοβαρή ταινία δράσης του, εν μέσω κωμωδιών, από το 2001 και το Behind Enemy Lines.

    Και γιατί όχι, αφού εκείνο είχε κάνει 91,8 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

    Το γεμάτο ένταση θρίλερ No Escape διηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού επιχειρηματία (Owen Wilson), ο οποίος μετακομίζει με την οικογένειά του στη Νοτιοανατολική Ασία. 

    Οι εξεγέρσεις που ξεσπούν λόγω της πολιτικής αστάθειας της περιοχής, τον αναγκάζουν να αναζητήσει εσπευσμένα ασφαλές καταφύγιο για εκείνον και την οικογένειά του, καθώς η πόλη δέχεται βίαιες επιθέσεις από αντάρτες. 

    Η ταινία φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του John Erick Dowdle (του πολύ καλού Quarantine και του Devil) και παίζουν ακόμη η Lake Bell, ο Pierce Brosnan και η Sterling Jerins (η μικρή στο The Conjuring).

    Το No Escape έρχεται στους κινηματογράφους μας στις 29 Νοεμβρίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: No Escape trailer: Ο Owen Wilson θα κάνει τα πάντα για την οικογένειά του Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top