F Jane Got a Gun trailer: ...Κι αν δεν της πάνε τα γουέστερν της Natalie Portman; - FilmBoy Jane Got a Gun trailer: ...Κι αν δεν της πάνε τα γουέστερν της Natalie Portman; - FilmBoy
  • Latest News

    Jane Got a Gun trailer: ...Κι αν δεν της πάνε τα γουέστερν της Natalie Portman;


    Αν έχετε ακούσει για το Jane Got a Gun, είναι γιατί πιθανότατα αγαπάτε τους Aerosmith όπως εγώ.
    Ο άλλος λόγος για τον οποίο θα έχετε ακούσει κάτι για την ταινία αυτή, είναι τα πολλά προβλήματα που είχε στη παραγωγή της.

    Ο αρχικός σκηνοθέτη Lynne Ramsay το παράτησε κυριολεκτικά την τελευταία ημέρα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να το παρατήσουν και πολλοί από το cast.

    Στη συνέχεια, η ταινία απέκτησε τον Gavin O'Connor ως σκηνοθέτη, τελείωσε τα γυρίσματα το 2013, αλλά εκεί έμεινε στα ράφια της Relativity εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων της εταιρείας.

    Τελικά, το Jane Got a Gun βγαίνει στους κινηματογράφους της Γαλλίας τον επόμενο μήνα, και έτσι το πρώτο trailer ήρθε για να την κρίνουμε.

    Η Natalie Portman βρίσκεται στη παραγωγή και πρωταγωνιστεί ως η Jane του τίτλου, της οποίας ο σύζυγος (Noah Emmerich) επιστρέφει σχεδόν νεκρός μετά από μια καταδίωξη μιας συμμορίας εκτός νόμου (με επικεφαλής τον Ewan McGregor). 

    Ευρισκόμενη σε απόγνωση, στρέφεται σε ένα παλιό της φλερτ (Joel Edgerton) για να τη βοηθήσει να προστατεύσει τη φάρμα και την οικογένειά της.

    Σημειώστε την επιστροφή της Natalie Portman σε πρωταγωνιστικό ρόλο μετά από τα No Strings Attached και Your Highness το 2011, αλλά και το εξαιρετικό cast.
    Φαίνεται τα γουέστερν επιστρέφουν δυναμικά φέτος…

    Το Jane Got a Gun βγαίνει στις αίθουσες των ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2016, και στη Γαλλία στις 25 Νοεμβρίου 2015.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jane Got a Gun trailer: ...Κι αν δεν της πάνε τα γουέστερν της Natalie Portman; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top