F The 5th Wave trailer: Η Chloe Moretz στη νέα teen sci-fi τριλογία - FilmBoy The 5th Wave trailer: Η Chloe Moretz στη νέα teen sci-fi τριλογία - FilmBoy
  • Latest News

    The 5th Wave trailer: Η Chloe Moretz στη νέα teen sci-fi τριλογία


    Όταν οι περισσότεροι κριτικοί βιβλίων – New York Times, AV Club, EW – γέμισαν τις στήλες τους με επαίνους για το sci-fi teen novel του Rick Yancey, The 5th Wave, σημαίνει ότι κάτι ιδιαίτερο υπάρχει στην ιστορία.

    Κάτι …που δε φαίνεται στο trailer της ταινίας, που θα βγει στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2016.

    Το βιβλίο – που είναι το 1ο μιας τριλογίας (τι έκπληξη…) μιλάει για έναν κόσμο που συνταράσσεται από εισβολή εξωγήινων κι εμπεριέχει ερωτικό τρίγωνο, έφηβη ηρωίδα και εξωγήινους που λέγονται The Others!

    Και ποια δημοφιλή στάρλετ δεν έχει παίξει ακόμη σε μια young adult τριλογία επιστημονικής φαντασίας;
    Η αγαπημένη μου Chloe Moretz.

    Στο σημερινό κόσμο, τέσσερα κύματα ολοένα και πιο θανατηφόρων επιθέσεων έχουν αφήσει το μεγαλύτερο μέρος της Γης αποδεκατισμένο.
    Με φόντο το φόβο και τη δυσπιστία, η 16χρονη Cassie είναι στο τρέξιμο, προσπαθώντας απελπισμένα να σώσει το μικρότερο αδερφό της. 

    Καθώς προετοιμάζεται για το αναπόφευκτο και θανατηφόρο 5ο κύμα, η Cassie θα συναντήσει έναν νεαρό άνδρα που μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα της Γης.

    Ο Ron Livingston και η Maggie Siff παίζουν τους γονείς της Cassie, οι Alex Roe και Nick Robinson είναι οι δύο μορφονιοί του τριγώνου και οι Liev Schreiber, Maika Monroe και Maria Bello …παίζουν γενικά.

    Δεν είναι κακό να ελπίζει κανείς ότι το The 5th Wave θα είναι καλύτερο από κάτι The Host ή κάτι  Divergent, αλλά οι εμπορικές επιρροές από Twilight, Hunger Games και Maze Runner είναι εμφανές σε παρεξηγήσιμο βαθμό.

    Ούτε το trailer μου γέμισε το μάτι.
    Δείτε το και διαφωνήστε αν μπορείτε.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The 5th Wave trailer: Η Chloe Moretz στη νέα teen sci-fi τριλογία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top