F Our Brand Is Crisis trailer: Αν θες να νικήσεις στις εκλογές, η Sandra Bullock είναι ο άνθρωπός σου - FilmBoy Our Brand Is Crisis trailer: Αν θες να νικήσεις στις εκλογές, η Sandra Bullock είναι ο άνθρωπός σου - FilmBoy
  • Latest News

    Our Brand Is Crisis trailer: Αν θες να νικήσεις στις εκλογές, η Sandra Bullock είναι ο άνθρωπός σου


    Μετά από μια σειρά στουντιακών κωμωδιών (Prince Avalanche, Your Highness), ο σκηνοθέτης David Gordon Green επιστρέφει αυτό το φθινόπωρο με την πολιτική σάτιρα Our Brand Is Crisis.

    Η Sandra Bullock υποδύεται την Jane, μια αμερικανίδα υπεύθυνη πολιτικής στρατηγικής, που προσλαμβάνεται από έναν υποψήφιο πρόεδρο της Βολιβίας (Joachim de Almeida) για τις επερχόμενες εκλογές.

    Αν το στόρι σας φαίνεται παράξενα επίκαιρο, θα πρέπει να ξέρετε πως η ταινία είναι βασισμένη σε ένα ντοκιμαντέρ του 2005 σε σκηνοθεσία Rachel Boynton, σχετικά με τις πραγματικές προεδρικές εκλογές στη Βολιβία το 2002.

    Ο Billy Bob Thornton παίζει τον αντίστοιχο ‘διαφημιστή’ της άλλης πλευράς, με τους Anthony Mackie, Zoe Kazan, Ann Dowd και Scoot McNairy στους δεύτερους ρόλους, ενώ στη παραγωγή βρίσκεται και ο George Clooney (ταινία με πολιτικό περιεχόμενο χωρίς Clooney γίνεται;).

    Το Our Brand Is Crisis θα κάνει πρεμιέρα στο Toronto και από 30 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στις αίθουσες των ΗΠΑ.
    Η Warner Bros παρουσίασε το επίσημο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Our Brand Is Crisis trailer: Αν θες να νικήσεις στις εκλογές, η Sandra Bullock είναι ο άνθρωπός σου Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top