F Και ο Eddie Murphy στο cast της ταινίας για τη ζωή του σπουδαίου Richard Pryor - FilmBoy Και ο Eddie Murphy στο cast της ταινίας για τη ζωή του σπουδαίου Richard Pryor - FilmBoy
  • Latest News

    Και ο Eddie Murphy στο cast της ταινίας για τη ζωή του σπουδαίου Richard Pryor


    Μετά από πολλές αναβολές και δεύτερες σκέψεις, η Weinstein Company επιτέλους το πήρε απόφαση να προχωρήσει σε μια ταινία για τη ζωή του θρυλικού και πολυαγαπημένου κωμικού Richard Pryor, με το cast να έχει οριστικοποιηθεί και την παραγωγή να ξεκινά το Μάρτιο του 2016.

    Είναι γνωστό επίσης ότι ο Mike Epps (o λάθος Doug στο Hangover III) θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Richard Pryor, τον άνθρωπο που ενέπνευσε μια ολόκληρη γενιά κωμικών και άλλαξε το πρόσωπο της stand-up comedy για πάντα. 

    Τα νέα είναι ότι και ο Eddie Murphy θα βρίσκεται στο cast, μαζί με άλλα δυνατά ονόματα.

    Το Deadline λέει η πολυταλαιπωρημένη ταινία πήρε το πράσινο φως και θα σκηνοθετείται από τον Lee Daniels (του The Butler), σε σενάριο του Bill Condon και του Danny Strong.

    Με τη βοήθεια της χήρας Jennifer Lee Pryor, η ταινία θα ακολουθήσει την απότομη άνοδο του κωμικού και το σπάσιμο των φραγμών της εποχής στη τηλεόραση και το σινεμά, αρχίζοντας από την παιδική του ηλικία και προχωρώντας στα σκληρά χρόνια του στο χώρο του θεάματος.

    Η Oprah Winfrey θα παίξει τη γιαγιά του Pryor, η οποία ως γνωστόν διεύθυνε έναν Οίκο Ανοχής, στο οποίο μεγάλωσε και κακοποίησε τον κωμικό ως παιδί.

    Επιπλέον, η Kate Hudson έχει επιβεβαιωθεί ότι θα παίξει τη Jennifer Lee Pryor (αντί της Anne Hathaway που είχε αρχικά συμφωνήσει) και ο Eddie Murphy μόλις έκλεισε για να υποδυθεί τον πατέρα του Pryor, τον Leroy "Buck Carter" Pryor, περιβόητο μέθυσο και συχνό θαμώνα στο περιοδικό Hustler για τα καμώματά του.

    Ο Murphy κάποτε (πίσω στο 2009) είχε συζητήσεις για να υποδυθεί τον ίδιο τον Pryor στην ίδια ταινία (είπαμε, το project χρονολογείται ως ιδέα εδώ και χρόνια), αλλά στο ρόλο του μέθυσου πατέρα μου κάνει καλύτερα.

    Γενικά το cast είναι ενδιαφέρον, η ιστορία της ζωής του Richard Pryor είναι συναρπαστική, ανυπομονώ για το αποτέλεσμα.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και ο Eddie Murphy στο cast της ταινίας για τη ζωή του σπουδαίου Richard Pryor Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top