F Sleeping with Other People trailer: Μαθήματα οργασμού από τον Jason Sudeikis! - FilmBoy Sleeping with Other People trailer: Μαθήματα οργασμού από τον Jason Sudeikis! - FilmBoy
  • Latest News

    Sleeping with Other People trailer: Μαθήματα οργασμού από τον Jason Sudeikis!


    Μία από τις αγαπημένες ταινίες του φετινού Sundance ήταν η …πρόστυχη ρομαντική κωμωδία Sleeping with Other People, με πρωταγωνιστή τον Jason Sudeikis και την Alison Brie.

    Η IFC Films την αγόρασε, θα τη βγάλει στις αίθουσες των ΗΠΑ σε λίγες εβδομάδες και εντελώς τυχαία, κυκλοφόρησε ένα trailer από τη Γαλλική διανομή.

    Η πλάκα είναι ότι χθες ήταν η Εθνική Ημέρα Οργασμού στην Αμερική (…) και έτσι, ταιριάζει απόλυτα με την ταινία καθώς το trailer ξεκινάει με τον Sudeikis να εξηγεί στην Brie πώς να αγγίζει τον εαυτό της …για μέγιστα οργασμικά αποτελέσματα.

    Η Lainey (Alison Brie) και ο Jake (Jason Sudeikis) έχασαν την παρθενιά τους μαζί στο κολέγιο πριν χρόνια, και τώρα συναντιούνται ξανά σε μια ομάδα υποστήριξης σεξουαλικών εθισμένων στη Νέα Υόρκη.

    Η σπίθα ξαναέρχεται στην επιφάνεια, αλλά τον έχουν περπατήσει αυτόν το δρόμο.
    Έχουν αποτύχει στο ρομαντισμό και ανάλωσαν τις ζωές τους σε απιστίες και αυτοικανοποιήσεις.

    Έτσι, συμφωνούν σε μια πλατωνική φιλία και αλληλοστήριξη.
    Μπορεί η αγάπη να ανθίσει ενώ κοιμάσαι με άλλους ανθρώπους;

    Παίζουν ακόμη η Amanda Peet, ο Adam Scott, η Natasha Lyonne και ο Jason Mantzoukas, ενώ στη σκηνοθεσία είναι η Leslye Headland (του Bachelorette).


    Το Sleeping with Other People βγαίνει στις ΗΠΑ στις 21 του Αυγούστου.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sleeping with Other People trailer: Μαθήματα οργασμού από τον Jason Sudeikis! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top