F Ο Matt Damon και το Bourne 5 ξεκινάνε γυρίσματα ...στην Ελλάδα! - FilmBoy Ο Matt Damon και το Bourne 5 ξεκινάνε γυρίσματα ...στην Ελλάδα! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Matt Damon και το Bourne 5 ξεκινάνε γυρίσματα ...στην Ελλάδα!


    Το μόνο που γνωρίζαμε μέχρι τώρα για την πλοκή της νέας ταινίας του Bourne ήταν ότι θα αφορούσε τον ίδιο τον Bourne. 
    Ο Matt Damon επιστρέφει στο ρόλο του κατασκόπου με αμνησία, από το Bourne Ultimatum το 2007, αφού έμεινε έξω από το The Bourne Legacy το 2012.

    Αλλά με τα γυρίσματα να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν σε λίγες μέρες, ο Damon αποκάλυψε κάποιες συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το που θα πάει η ιστορία αλλά και το που θα γίνουν τα γυρίσματα.

    Όπως είπε ο Damon στο Buzzfeed, ο ίδιος και ο σκηνοθέτης του Bourne 5 (και του Bourne Supremacy και του Bourne Ultimatum) Paul Greengrass, συνεχώς σκέφτονταν την ιδέα μιας νέας ταινίας Bourne, κατά τη διάρκεια αυτού του 8χρονου χάσματος.


    Πάντα σκεφτόμασταν ότι αυτές οι ταινίες εξελίσσονταν κατά την προεδρία του Bush, οπότε πλέον έπρεπε να περιμένουμε τον κόσμο να αλλάξει’.

    Αυτό που τους έκανε να το αποφασίσουν ήταν οι αποκαλύψεις του πληροφοριοδότη της NSA, Edward Snowden. 


    Θα δείτε τον Bourne σε μια Ευρώπη εν μέσω σκληρής λιτότητας, σε έναν post-Snowden πολιτικό κόσμο.Έχουν αλλάξει πολλά…Υπάρχουν όλα αυτά τα αντικρουόμενα επιχειρήματα σχετικά με την κατασκοπεία, τις πολιτικές ελευθερίες και τη φύση της δημοκρατίας.

    Επίσης, συνέχισε λέγοντας τις τοποθεσίες των γυρισμάτων:


    'Αρχίζουμε στην Ελλάδα, ξέρετε, τη γενέτειρα της Δημοκρατίας. Και η ταινία τελειώνει στο Las Vegas, την πιο τραγελαφική ενσάρκωση του ...

    Και ο Damon σταμάτησε εκεί.
    Και ποτέ δεν θα μάθουμε τι αντιπροσωπεύει γι’αυτόν το Las Vegas…

    Εκτός από τον Matt Damon, το Bourne 5 φέρνει πίσω την Julia Stiles ως Nicky Parsons, ο Tommy Lee Jones έρχεται στο cast ως υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA και η Alicia Vikander έχει επίσης επιβεβαιωθεί σε ένα άγνωστο ακόμα ρόλο. 

    Αντίθετα, ο Jeremy Renner, ο Aaron Cross στο The Bourne Legacy, δεν θα επιστρέψει.

    Το Bourne 5 θα είναι έτοιμο στις 29 Ιουλίου του 2016.
    Τα μάτια σας ανοιχτά αυτές τις ημέρες, γιατί κάτι μου λέει πως τα γυρίσματα στην Ελλάδα θα γίνουν μάλλον σε κανά Μοναστηράκι.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Matt Damon και το Bourne 5 ξεκινάνε γυρίσματα ...στην Ελλάδα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top