F Το Marvel's Most Wanted και οι άλλες σειρές της Marvel - FilmBoy Το Marvel's Most Wanted και οι άλλες σειρές της Marvel - FilmBoy
  • Latest News

    Το Marvel's Most Wanted και οι άλλες σειρές της Marvel


    Από τον Απρίλιο φημολογούνταν μια σειρά στο ABC που θα ήταν spin-off από το Agents of S.H.I.E.L.D.

    Το Variety λοιπόν, μόλις έγραψε ότι το δίκτυο προτίθεται να κάνει άμεσα ένα πιλοτικό επεισόδιο μιας σειράς που θα έχει τον τίτλο Marvel’s Most Wanted και που θα πρωταγωνιστεί η Adrianne Palicki ως Bobbi Morse (aka Mockingbird) και ο Nick Blood ως Lance Hunter.

    Το Marvel’s Most Wanted έρχεται από τους παραγωγούς του Agents, Jeff Bell και Paul Zbyszewski και είναι αυτοί που γράφουν το σενάριο του πιλότου.

    Η σειρά έρχεται σε ένα χρόνο όπου το Agents of SHIELD οδεύει προς την τρίτη σεζόν του και το Agent Carter ετοιμάζεται για τη δεύτερη. 

    Επίσης, υπάρχει άλλη μία σειρά της Marvel στα σχέδια του ABC, στο οποίο εμπλέκεται ο βραβευμένος με Όσκαρ John Ridley (του 12 Years of Slave). 

    Εν τω μεταξύ, το Netflix έχει το δικό του μερίδιο στο σύμπαν της Marvel, με το Daredevil να έχει ήδη πάρει έγκριση για μια δεύτερη σεζόν, ενώ το Jessica Jones ετοιμάζεται να ανέβει αυτό το φθινόπωρο. 

    Μετά από αυτό, το Netflix κάνει σχέδια για το Luke Cage και το Iron Fist, με μια τρελή ιδέα αργότερα να κάνουν ένα crossover στη μίνι σειρά The Defenders.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Marvel's Most Wanted και οι άλλες σειρές της Marvel Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top