F Youth trailer: Η χαμένη νιότη των Michael Caine και Harvey Keitel - FilmBoy Youth trailer: Η χαμένη νιότη των Michael Caine και Harvey Keitel - FilmBoy
  • Latest News

    Youth trailer: Η χαμένη νιότη των Michael Caine και Harvey Keitel


    Βρήκαμε τον νικητή των επόμενων βραβείων Όσκαρ στη κατηγορία Καλύτερη Φωτογραφία, ή Καλλιτεχνική Διεύθυνση, ή τουλάχιστον Καλύτερα Σκηνικά.

    Το trailer που θα δείτε παρακάτω, είναι μια στιλιστική επίδειξη, ένα καλλιτεχνικό παραλήρημα με αφορμή μια ταινία …γιατί αυτό είναι το Youth, η αφορμή για να ‘ζωγραφίσουν’ οι παντός είδους designers.

    Ο Michael Caine και ο Harvey Keitel πρωταγωνιστούν ως καλοί φίλοι Fred και Mick, που πηγαίνουν διακοπές στις Ελβετικές Άλπεις με την κόρη του Fred, Lena (Rachel Weisz). 

    Ενώ ο Mick είναι ακόμα μακριά από το να ολοκληρώσει το τελευταίο του σενάριο, ο Fred, ένας διάσημος συνθέτης ορχήστρας που βγήκε στη σύνταξη, έχει την ευκαιρία για μια τελευταία παράσταση μπροστά στη Βασίλισσα Ελισάβετ Β '. 
    Ο Paul Dano και η Jane Fonda επίσης πρωταγωνιστούν.

    Όπως διαβάσατε, το σενάριο απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ενδιαφέρον, αν και στο trailer υπάρχουν κάποιες αστείες στιγμές, και ίσως γι’αυτό να αποδοκιμάστηκε στις Κάννες στις αρχές του έτους.

    Ο μόνος λόγος για να δούμε τη ταινία είναι τα τεχνικά που περιγράψαμε παραπάνω, και πραγματικά αξίζει το κόπο.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Youth trailer: Η χαμένη νιότη των Michael Caine και Harvey Keitel Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top