F Spotlight trailer: Michael Keaton και Rachel McAdams ερευνούν την Εκκλησία - FilmBoy Spotlight trailer: Michael Keaton και Rachel McAdams ερευνούν την Εκκλησία - FilmBoy
  • Latest News

    Spotlight trailer: Michael Keaton και Rachel McAdams ερευνούν την Εκκλησία


    Το Spotlight αφηγείται την ιστορία της έρευνας που διεξήγαγε η εφημερίδα Boston Globe σχετικά με τους ισχυρισμούς για παιδική κακοποίηση από καθολικούς ιερείς, το 2002.

    Ένα …δημοσιογραφικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του ηθοποιού/σκηνοθέτη Tom McCarthy (του Win Win και του πρόσφατου The Cobbler), το οποίο έκανε πρεμιέρα στη Βενετία και το Toronto φέτος.

    Το cast αποτελούν οι Michael Keaton, Mark Ruffalo, Rachel McAdams, Liev Schrieber, Stanley Tucci και Billy Crudup, οι οποίοι είναι στις δύο άκρες της νομικής επιχειρηματολογίας.

    Το trailer είναι σοβαρό, από αυτά που όλοι οι χαρακτήρες βρίσκουν χρόνο και μιλάνε και από αυτά που δύσκολα αντιστέκεσαι.

    Επίσης, είναι καιρός να θυμηθούμε ποια ακριβώς είναι η δουλειά του δημοσιογράφου ...όταν δεν είναι δεμένοι από τα πολιτικά συμφέροντα.

    Το Spotlight θα βγει στις ΗΠΑ στις 5 Νοεμβρίου.
    Πώς σας φαίνεται;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spotlight trailer: Michael Keaton και Rachel McAdams ερευνούν την Εκκλησία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top