F Spectre trailer: Μυστικά από το παρελθόν για τον 25ο James Bond - FilmBoy Spectre trailer: Μυστικά από το παρελθόν για τον 25ο James Bond - FilmBoy
  • Latest News

    Spectre trailer: Μυστικά από το παρελθόν για τον 25ο James Bond


    Το πρώτο κανονικό trailer της 25ης ταινίας του James Bond, Spectre, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Daniel Craig, μόλις κυκλοφόρησε και μάλιστα με ελληνικούς υπότιτλους.

    Το trailer έχει πολλές νέες σκηνές που δεν είχε το teaser, δράση στο Μεξικό, stand στις χιονισμένες Άλπεις, αβανταδόρικες ατάκες και πολύ μυστήριο σχετικά με την διαβολική οργάνωση Spectre, η οποία μάλιστα μάλλον έχει βαθιές ρίζες από το παρελθόν του Bond.

    Φυσικά, βλέπουμε και τα κορίτσια του Bond (Monica Bellucci και Lea Seydoux), τον απειλητικό Christoph Waltz και την καινούργια Aston Martin.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη:
    Ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του Bond τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση.
    Όσο o M μάχεται πολιτικές δυνάμεις για να κρατήσει ζωντανή τη μυστική υπηρεσία, ο Bond ξεφλουδίζει τα στρώματα της διαφθοράς για να αποκαλύψει τη φρικτή αλήθεια πίσω από το Spectre.


    Στη σκηνοθεσία βρίσκεται (μάλλον για τελευταία φορά) ο Sam Mentes, ενώ εμφανίζονται επίσης οι Naomie Harris, Ralph Fiennes, Ben Whishaw και Dave Bautista.

    To Spectre κάνει πρεμιέρα στη Βρετανία στις 26 Οκτωβρίου, οι αμερικανοί θα το δουν στις 6 Νοέμβρη κι εμείς λίγο αργότερα, στις 12 Νοεμβρίου.
    Εντυπώσεις; 



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Spectre trailer: Μυστικά από το παρελθόν για τον 25ο James Bond Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top