F Ο Tom Cruise ετοιμάζεται ήδη για το 6ο Mission Impossible - FilmBoy Ο Tom Cruise ετοιμάζεται ήδη για το 6ο Mission Impossible - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Tom Cruise ετοιμάζεται ήδη για το 6ο Mission Impossible


    Το Mission Impossible - Rogue Nation, η 5η ταινία του Ethan Hunt-Tom Cruise, αναμένεται να κυκλοφορήσει στην χώρα μας στις 27 Αυγούστου.

    Ακόμα δεν έχει προβληθεί και οι εταιρείες παραγωγής έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες  για την ανάπτυξη του έκτου κεφαλαίου, το οποίο έχει τον δοκιμαστικό τίτλο MISSION: IMPOSSIBLE 6.

    Μέχρι στιγμής δεν έχει οριστεί ποιοι θα γυρίσουν πίσω για την συνέχεια, αλλά η βασική ομάδα των πρωταγωνιστών εκτιμάται πως θα επιστρέψει. 
    Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Tom Cruise,  David Ellison, Dana Goldberg και JJ Abrams, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι ο Don Granger και ο Matt Grimm.

    Με το Mission Impossible - Ghost Protocol να έχει κερδίσει στις εισπράξεις περισσότερα απ' όσο οι προηγούμενες ταινίες της σειράς, δύσκολα θα παρατούσαν αυτό το κερδοφόρο franchise που συνεχίζει εδώ και δύο δεκαετίες.

    Οι ταινίες βασίζονται στην τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τον Bruce Geller το 1966, η οποία ακολουθούσε ένα γκρουπ μυστικών υπαλλήλων στις κυβερνητικές αποστολές τους ως μέλη της Impossible Mission Force.

    Παναγιώτης Πετούρης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Tom Cruise ετοιμάζεται ήδη για το 6ο Mission Impossible Rating: 5 Reviewed By: Παναγιώτης Πετούρης
    Scroll to Top