F Μια ελληνική εταιρεία στην ψηφιακή διανομή της Αμερικής! - FilmBoy Μια ελληνική εταιρεία στην ψηφιακή διανομή της Αμερικής! - FilmBoy
  • Latest News

    Μια ελληνική εταιρεία στην ψηφιακή διανομή της Αμερικής!


    Μετά από 3 χρόνια ενεργούς παρουσίας στον χώρο της κινηματογραφικής διανομής και 2 χρόνια επιτυχούς διοργάνωσης του Διεθνούς Κινηματογραφικού φεστιβάλ ‘ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ’, η FilmBoy Pictures έχει αποδείξει μεταξύ των άλλων ότι αγαπάει το ελληνικό σινεμά και ειδικά τους Έλληνες δημιουργούς.

    Ταινίες όπως ο ΑΔΑΜΑΣΤΟΣ του Θάνου Κερμίτση, η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ του Αλέξανδρου Λεονταρίτη ή το ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΟΝΤΑΣ του Βασίλη Κατσίκη βγήκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες, δίνοντας την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να γνωρίσει Έλληνες σκηνοθέτες που ασχολούνται με noir, θρίλερ ακόμα και epic fantasy ταινίες!

    Συνεχίζοντας την πρωτοπόρα δράση της και έχοντας το βλέμμα της κυρίως στις νέες τεχνολογίες της κινηματογραφικής βιομηχανίας, η FilmBoy Pictures ανακοινώνει μια διεθνή συνεργασία – αποκλειστική για την Ελλάδα.

    Η εταιρεία ψηφιακής διανομής Bondi Rights Management, με έδρα την Νέα Υόρκη, και η FilmBoy Pictures ανακοινώνουν την αποκλειστική συνεργασία τους στην ψηφιακή διανομή της Αμερικής.

    Για 5 χρόνια, όλες οι ταινίες της FilmBoy (ελληνικές αλλά και ξένες παραγωγές) θα προβάλλονται σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες της Αμερικής (iTunes, Netflix, Google Play, Hulu, Amazon Instant, Xbox Video, xfinity, Crunhyroll, Crackle κ.α.), σε μια αγορά εκατομμυρίων θεατών, με τεράστια ανταποδοτικά οφέλη.

    Η συμφωνία δεν αφορά μόνο τις ταινίες που βγήκαν στις αίθουσες από τη FilmBoy, αλλά και όλες τις διαθέσιμες ελληνικές και ξένες παραγωγές που είναι πρόθυμες να βγουν στην αγορά της Αμερικής.

    Εκτός από την ψηφιακή διανομή, η συνεργασία αφορά και το piracy monitoring ανά τον κόσμο.
    Έτσι η Bondi Rights Management αναλαμβάνει να εποπτεύει και να προστατεύει κατά το δυνατόν τις ταινίες της FilmBoy από την πειρατεία και την κάθε είδους παράνομη αναπαραγωγή.

    Σκοπός της FilmBoy είναι πάντα η μεγαλύτερη προβολή του ελληνικού σινεμά και πλέον μπορεί να εγγυηθεί και την παγκόσμια προβολή του στη μεγαλύτερη αγορά του παγκόσμιου κινηματογράφου, αυτή της Αμερικής.

    Ήδη η FilmBoy διαθέτει τα διεθνή δικαιώματα πολλών ταινιών, ελληνικών και ξένων, ξεκινώντας τη δραστηριότητά της και στο χώρο του sales agent distribution.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μια ελληνική εταιρεία στην ψηφιακή διανομή της Αμερικής! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top