F The Hateful Eight Teaser Trailer - Animation teaser για το επόμενο project του Tarantino - FilmBoy The Hateful Eight Teaser Trailer - Animation teaser για το επόμενο project του Tarantino - FilmBoy
  • Latest News

    The Hateful Eight Teaser Trailer - Animation teaser για το επόμενο project του Tarantino


    Υπό τους ήχους ενός πολύ καλού remix του Gimme Danger από Stooges, γίναμε μάρτυρες του teaser trailer της νέας ταινίας του Quentin Tarantino, The Hateful Eight.

    Το animation δυστυχώς δεν μας λέει πολλά, ουσιαστικά τα όσα ξέραμε για την ταινία και την υπόθεση μέχρι στιγμής.

    Ούτε ένας ούτε δύο, αλλά οκτώ, όπως μας λέει και ο τίτλος της ταινίας, τυχοδιώκτες και κυνηγοί επικηρυγμένων, κατά τη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου θα συναντηθούν στη μέση του πουθενά σε ένα κρησφύγετο για να προστατευτούν από την χιονοθύελλα. 

    Ο χρόνος που θα περάσουν όμως μαζί, θα δείξει πως κάθε άλλο παρά τυχαία βρέθηκαν εκεί.

    Ενδιαφέρον το στόρι, κλειστοφοβικό και με την υπογραφή του master Tarantino

    Η λογική λέει, πως η ιστορία θα επικεντρωθεί στους οκτώ κεντρικούς χαρακτήρες και με flash backs θα μας δείχνει την ιστορία του καθενός. 

    Μας θυμίζει και λίγο την προσωπική μου αγαπημένη Reservoir Dogs, που για την ιστορία, ήταν η πρώτη του ταινία.

    Το teaser επίσης μας συστήνει τους χαρακτήρες της ταινίας. 

    Ο Major Marquis Warren (Samuel L. Jackson), o John 'The Hangman' Ruth (Kurt Russell), η Daisy Domergue (Jennifer Jason Leigh), ο Sheriff Chris Mannix (Walton Goggins), ο Bob The Mexican (Demian Bichir), o Oswaldo Mobray (Tim Roth), o Joe Gage (Michael Madsen) και ο General Sandy Smithers (Bruce Dern).

    Όπως είδαμε, όλοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν πολλές φορές με τον διάσημο σκηνοθέτη.

    Ο Tarantino έχει κερδίσει πολλές φορές τον σεβασμό μας όχι μόνο με τις ταινίες που έχει σκηνοθετήσει αλλά και με τις δηλώσεις που έχει κάνει. 

    Για το Hateful Eight δήλωσε πως το αποφάσισε επειδή έχει προηγηθεί το Django και ξέρει πλέον πώς να χειριστεί ένα western.

    Το περιμένουμε με αγωνία.

    Νάσος Ζώτης



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Hateful Eight Teaser Trailer - Animation teaser για το επόμενο project του Tarantino Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top