F Southpaw trailer: O μποξέρ Jake Gyllenhaal αναζητά εκδίκηση! - FilmBoy Southpaw trailer: O μποξέρ Jake Gyllenhaal αναζητά εκδίκηση! - FilmBoy
  • Latest News

    Southpaw trailer: O μποξέρ Jake Gyllenhaal αναζητά εκδίκηση!


    Είναι στη φύση του ανθρώπου να ξεχνά πως ότι έχουμε αποκτήσει με κόπο, μπορεί να χαθεί μέσα σε λίγα λεπτά και η ζωή μας να καταστραφεί.

    Ο μποξέρ Billy Hope θα νιώσει αυτό το συναίσθημα, όταν θα πιστέψει πως τα έχει όλα. 
    Την καριέρα, τα λεφτά, την τέλεια γυναίκα και μια γλυκύτατη κόρη.

    Όταν η γυναίκα του θα σκοτωθεί άδικα και εκείνος δεν θα πείσει το δικαστήριο, θα χάσει την κόρη του, την περιουσία του και την καριέρα του.


    Η δεύτερη ευκαιρία όμως θα εμφανιστεί όταν θα γυρίσει στις ρίζες του, θα ξαναγεννηθεί από τις στάχτες του και θα κάνει αυτό που πραγματικά ξέρει να κάνει και αγαπά.

    Ο Jake Gyllenhaal ανεβαίνει πολύ στην εκτίμηση μας, ειδικά μετά από την εξαιρετική εμφάνιση στο Nightcrawler για την οποία έχασε πολλά κιλά.

    Εδώ επιλέγει έναν δραματικό ρόλο, που δεν χρειάζεται μόνο υποκριτικό ταλέντο, αλλά και σωματική αλλαγή. 
    Με πολλές ώρες καθημερινής γυμναστικής και αυστηρής διατροφής, αποκτήθηκε το σώμα που βλέπετε στην εικόνα επάνω, αλλά και στο trailer.

    Ο σκηνοθέτης της ταινίας Antoine Fuqua (Training Day) δήλωσε πως ο Jake Gyllenhaal έδειξε πυγμή και αποφασιστικότητα φτάνοντας στα άκρα για τον ρόλο.

    Προσωπικά είμαι μεγάλος φαν των δραματικών ταινιών με κάποιου είδους πολεμική τέχνη, πόσο μάλλον όταν έχουμε ικανούς συντελεστές και ενδιαφέρουσα ιστορία όπως Million Dollar Baby (2004), Warrior (2011) και The Fighter (2010).

    Ας ελπίσουμε η ταινία να σταθεί στις προσδοκίες μας.

    Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Jake Gyllenhaal (Source Code), Rachel McAdams (Sherlock Holmes), Forest Whitaker (The Butler) και ο 50 Cent.

    Νάσος Ζώτης

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Southpaw trailer: O μποξέρ Jake Gyllenhaal αναζητά εκδίκηση! Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top