F Magic Mike XXL trailer: Ο Channing Tatum επιστρέφει γυμνός - FilmBoy Magic Mike XXL trailer: Ο Channing Tatum επιστρέφει γυμνός - FilmBoy
  • Latest News

    Magic Mike XXL trailer: Ο Channing Tatum επιστρέφει γυμνός


    Δεν είναι απλά Large, είναι Extra Extra Large. 
    Δεν μιλάμε για ρούχα, μάλλον στο πονηρό θα πρέπει να πάει το μυαλό μας.

    Μιλάμε για τη νέα ταινία του Channing Tatum, το sequel της επιτυχημένης προσπάθειας Magic Mike το 2012, σε σκηνοθεσία Steven Soderberg

    Και το ονομάζουμε προσπάθεια γιατί, ίσως κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την επιτυχία της ταινίας αυτής.

    Για την ιστορία, το Magic Mike είναι ουσιαστικά η βιογραφία του Tatum όταν ήταν εξωτικός χορευτής πριν γίνει ηθοποιός. 
    Η ταινία ήταν παραγωγή του ίδιου του Tatum και του Soderberg, οι οποίοι έβαλαν στοίχημα με τον εαυτό τους και το κέρδισαν. 

    Τα προβλήματα πολλά, το κέφι όμως στα ύψη, με τους ηθοποιούς να γυμνάζονται σκληρά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ακόμη και ανάμεσα στις λήψεις για να γράφουν καλά στο φακό.

    Η ταινία υπέφερε από το χαμηλό κόστος (μόλις $6.500.000), τόσο που δεν γράφτηκε ποτέ score OST, παρά μόνο κυκλοφόρησε η συλλογή των τραγουδιών που παίζουν.

    Ονόματα όπως Matthew McConaughey, ο οποίος είναι πραγματικά καλός στον ρόλο του stripper, έκαναν τη διαφορά. 

    Αποτέλεσμα των παραπάνω, η ταινία παρά την χαμηλή βαθμολογία της (6,1 στο  imdb) να αποσπάσει 8 βραβεία και 12 υποψηφιότητες και να κάνει τον Channing Tatum περιζήτητο χαρτί.

    Δύο χρόνια αργότερα, έρχεται το sequel, με έναν Tatum πιο ώριμο και πιο αδυνατισμένο από τα κιλά που είχε πάρει (φέτες αφού έπεσαν πάνω τους 45 μάστοροι και 60 μαθητάδες).

    Το Magic Mike XXL, θέλει να βρίσκει τον πρωταγωνιστή λίγο μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, που μάλλον τα οικονομικά προβλήματα τον σπρώχνουν για μια ακόμη φορά στον βούρκο του επαγγέλματος, ή τουλάχιστον η αγάπη του για τον χορό.

    Από το trailer φαίνεται πως επανήλθε σε φόρμα, και μας θυμίζει και λιγουλάκι τις εποχές του Step Up
    Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λέει ο λαός.

    Στην σκηνοθεσία έχουμε τον Gregory Jacobs, ο οποίος είναι first assistant director σε άπειρες ταινίες (Ocean's Trilogy, Traffic, Magic Mike) γενικά το δεξί χέρι του Soderberg, οπότε θα ήταν ωραίο να δούμε τις δυνατότητες του.

    Τέλος στην ταινία εμφανίζονται οι Joe Manganiello (Sabotage), Amber Heard (Drive Angry), Matt Bomer (In Time) και άλλοι.

    ​Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα το τρέχον έτος, άντε κορίτσια ποιος τη χάρη σας!​


    Νάσος Ζώτης.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Magic Mike XXL trailer: Ο Channing Tatum επιστρέφει γυμνός Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top