F Fantasic Four trailer: Η super τετράδα της Marvel ξανάρχεται - FilmBoy Fantasic Four trailer: Η super τετράδα της Marvel ξανάρχεται - FilmBoy
  • Latest News

    Fantasic Four trailer: Η super τετράδα της Marvel ξανάρχεται


    Τι ακούμε συνέχεια; 
    Και τι είναι αυτό που θα βλέπουμε και για χρόνια; 
    Σωστά το μαντέψατε ...ταινίες Marvel!! 

    Ναι κι όμως. Η Marvel έχει πιάσει τόσο την καλή. 
    Μα τόσο, που πλέον θα έχουμε τα remakes γνωστών ταινιών. 

    Και λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό, λέτε μετά από χρόνια να γίνουμε μάρτυρες remakes των Iron Man, Thor κτλ; 
    Γιατί όχι;

    Μετά τις τόσες και τόσες ανακοινώσεις που έκανε η Marvel μέσα στο 2014 και μετά το πρώτο teaser trailer του Ant-Man, ήρθε η ώρα για το teaser trailer των Fantastic Four.

    Η γνωστή τετράδα, με τα PhD και τις super δυνάμεις, έρχεται ξανά στην μεγάλη οθόνη, ανανεωμένη και ηλικιακά πιο έφηβη, μιας και οι χαρακτήρες όσο να'ναι είναι λίγο μετά το πανεπιστήμιο!

    Κλασικά η ταινία σήκωσε αντιδράσεις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της, διότι δεν θα βασίζεται στο γνωστό comic όπως τα προηγούμενα δύο, Fantastic Four (2005) και Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007) και το γεγονός ότι τον χαρακτήρα του Human Torch θα υποδύεται ο Michael B. Jordan, που για όσους δεν θυμάστε είναι μαύρος.

    Και τι έγινε​;​

    Τόσες ανακρίβειες έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, αυτό μας πείραξε. 
    Εδώ ο Michael Bay έχει εκτελέσει τα παιδικά μας χρόνια με τα Transformers και τα TMNT, και τα χρυσά βατόμουρα δεν βλέπω να τον σταματάνε!

    Το ​trailer της ταινίας, όπως όλα τα teaser έχει το ίδιο ύφος. 
    Σκοτεινό και σοβαρό, με ελάχιστες σκηνές δράσης και μία βραχνή φωνή να μας εξηγεί ότι το μέλλον βρίσκεται στα χέρια της νέας γενειάς, και ότι με κάθε νέα ανακάλυψη, υπάρχει η θυσία και οι επιπτώσεις!

    Μην απατάστε, η ταινία είμαι σίγουρος ότι θα είναι ανάλαφρη και θα έχει την γνωστή αίσθηση τους χιούμορ που έχουν όλες οι ταινίες Marvel.​

    Πιθανολογώ πως η φωνή ανήκει στον Reg E. Cathey (seven) ο οποίος κρατάει τον ρόλο του Dr. Franklin Storm.


    Το υπόλοιπο cast απαρτίζεται από τους Miles Teller (Whiplash) στον ρόλο του Mr. Fantastic, Kate Mara (House of Cards) στον ρόλο της The Invisible Woman, Michael B. Jordan (That Awkward Moment) στον ρόλο του Human Torch, Jamie Bell (Nymphomaniac) στον ρόλο του The Thing και ο Toby Kebbell (The Councelor) στον ρόλο του Victor Domashev.

    ​Στην σκηνοθετική καρέκλα έχουμε τον Josh Trank (Chronicle).
    Ελπίζω να είναι καλύτερη προσπάθεια από τις προηγούμενες ταινίες, διότι αν εξαιρέσουμε κάποια αστεία σημεία και την Jessica Alba, προσωπικά δεν έβρισκα ενδιαφέρον.

    Το Αύγουστο του τρέχον έτους στους κινηματογράφους!

    Νάσος Ζώτης.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fantasic Four trailer: Η super τετράδα της Marvel ξανάρχεται Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top