F Τί θα δούμε στο sequel του World War Z; - FilmBoy Τί θα δούμε στο sequel του World War Z; - FilmBoy
  • Latest News

    Τί θα δούμε στο sequel του World War Z;



    Ο Brad Pitt ξέρει που ποντάρει τα λεφτά του. 
    Μπορεί να αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς, όμως το World War Z ήταν μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες του 2013.

    Για την ακρίβεια τα πήγε περίφημα μιας και εισέπραξε πάνω από $200 εκατομμύρια στις ΗΠΑ και πάνω από $500 εκατομμύρια παγκοσμίως. 

    Όπως ήταν λοιπόν αναμενόμενο, πολύ σύντομα άρχισαν οι συζητήσεις για ένα sequel με σκηνοθέτη τον Juan Antonio Bayona.

    Το νέο World War Z κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσει το 2016 και ο Steven Knight, σεναριογράφος των Eastern Promises, The Hundred-Foot Journey, Dirty Pretty Things και  Seventh Son, θα βρίσκεται πίσω από το σενάριο.

    Όπως αποκαλύπτει ωστόσο στο  Thompson on Hollywood, η δεύτερη ταινία δε θα έχει σχέση με την πρώτη, μιας και θα ξεκινάει «from scratch». 

    Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, μόλις ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες της προεργασίας.

    Για όσους έχουν δει την πρώτη ταινία και γνωρίζουν ότι ο Brad Pitt ουσιαστικά ξεκινάει αυτόν τον «πόλεμο», είναι αναμενόμενο ότι υπάρχουν ακόμα πολλά που χωράνε σε μια δεύτερη ταινία –τουλάχιστον. 

    Εμείς περιμένουμε να δούμε αφενός αν θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής ο ίδιος, ή αν θα παρακολουθούμε μια ιστορία άλλων ηρώων που εκτυλίσσεται ταυτόχρονα, και αφετέρου πως θα εξελιχθούν οι σκέψεις που έχει στο μυαλό του ο σεναριογράφος για τον επικείμενο πόλεμο.

    Σοφία Μπαγατέλα.

     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τί θα δούμε στο sequel του World War Z; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top