F Σκέψεις της DC για δύο νέες τηλεοπτικές σειρές - FilmBoy Σκέψεις της DC για δύο νέες τηλεοπτικές σειρές - FilmBoy
  • Latest News

    Σκέψεις της DC για δύο νέες τηλεοπτικές σειρές


    Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, συνηθίζουν να λένε οι χωριανοί μου και σίγουρα κάτι ξέρουν από φαί...

    Φαίνεται ότι την ίδια παροιμία ξέρουν και στο δίκτυο CW το οποίο μετά τα επιτυχημένα –εμπορικά– Arrow και Flash και την καλή πορεία του Gotham, ‘ψήνονται’ και άλλα σήριαλ με υπερήρωες της DC.  

    Ξεκινάω από τον πρώην Σούπερμαν Brandon Routh, ο οποίος είδε κι απόειδε και κατάλαβε ότι προκειμένου να κάνει καριέρα πρέπει να το ρίξει πάλι στο σουπερηρωιλίκι. 

    Υποδύθηκε λοιπόν στον Arrow τον Ray Palmer, τον δισεκατομμυριούχο που - δεν θα το πιστέψετε - γίνεται υπερήρωας, και μάλιστα αποκτά την δύναμη να σμικρύνει τον εαυτό του σε επίπεδο ατόμου, γι’ αυτό άλλωστε και βαφτίζεται «Atom». 

    Ε, αυτόν ‘ψήνεται’ η CW να κάνει σειρά, με τον ίδιο ηθοποιό, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του δικτύου Mark Pedowitz.  

    Επίσης, από το ίδιο μεγαλοστέλεχος, μάθαμε ότι θέλουν να μεταφέρουν στην μικρή οθόνη και μια διαδικτυακή σειρά με πρωταγωνίστρια την υπερ-ηρωίδα ονόματι Vixen, η οποία παρότι μου θυμίζει αλοιφή για εντριβές, είναι γνωστό όνομα στα κόμικς της DC

    Έχει την ικανότητα να κοπιάρει τις ικανότητες κάθε ζώου επί γης και μάλιστα, αν θυμάμαι καλά, στη σειρά ‘Η ΛΕΓΕΩΝΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΡΩΩΝ’ τα είχε με τον John Stewart-Green Lantern. 

    Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι, προσωπικά, και οι δύο περιπτώσεις μου φαίνονται όχι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες για να απλωθούν σε σειρές. 

    Διότι ο μεν Atom θυμίζει αρκετά Ant-Man (παρόλο που ο πρώτος προϋπήρχε του δεύτερου, εκδοτικά στα κόμικς), η δε Vixen έχει ομοιότητες με την Storm σαν στυλ (δυναμική, ανεξάρτητη Αφρικάνα, έρωτας με ‘έγχρωμο’ υπερ-ήρωα) και με τον Black Panther σαν ιστορία (κι αυτή προέρχεται από φυλή σε φανταστικό αφρικανικό κράτος, η οποία έχει στην κατοχή της κάποιο μαγικό αντικείμενο, κληρονομιά της οικογένειάς της και το χρησιμοποιούν μόνο οι άξιοι).

    Και, τέλος πάντων, μην το παρακάνουμε με τις τηλεοπτικές μεταφορές, γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγούνε στο τέλος πολλές «σούπες» ...έτσι δεν είναι;

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.

        
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σκέψεις της DC για δύο νέες τηλεοπτικές σειρές Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top