F Killers trailer: Απο τον δημιουργό και το cast του The Raid - FilmBoy Killers trailer: Απο τον δημιουργό και το cast του The Raid - FilmBoy
  • Latest News

    Killers trailer: Απο τον δημιουργό και το cast του The Raid



    O δημιουργός των The Raid (Gareth Evans) σε χρέη παραγωγού συνεργάζεται μαζί με τους Mo Brothers (Kimo Stamboel, Timo Tjahjanto) για το Killers.

    Ο Νουμούρα (Kazuki Kitamura, The Raid 2) είναι ένας γόης ιαπωνέζος κοντά στα τριάντα , ο οποίος ζει μια επιτυχημένη ζωή στο Τόκιο, όμως κανείς δεν γνωρίζει ποια είναι η κύρια ασχολία του.

    Στην πραγματικότητα είναι ένας ψυχοπαθής που του αρέσει να αποθανατίζει τις βίαιες δολοφονίες του και στη συνέχεια να τις ανεβάζει σε μια δημόσια ιστοσελίδα στο ίντερνετ...

    Χιλιάδες μίλια μακριά, κάπου στην Τζακάρτα της Ινδονησίας βρίσκεται ο Bayu (Oka Antara, The Raid 2), ένας δημοσιογράφος και οικογενειάρχης oπου προσπαθεί να αντεπεξέλθει από τις αποτυχίες της ζωής του.

    Τα βίντεο του Nomura  θα οδηγήσουν τον Bayu στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού του και ο ίδιος θα αρχίσει να καταγράφει τις δικές του ''δικαιολογημένες'' δολοφονίες.

    Ο Nomura βρίσκει ανταγωνιστή και το εγώ του πληγώνεται καθώς ο Bayu βυθίζεται σε ένα φαύλο κύκλο δολοφονιών και τα βίντεο του φτάνουν σε ένα σημαντικό αριθμό θεατών.

    Η αντιπαλότητα μεταξύ τους γίνεται ανεξέλεγκτη ψύχωση όπου ο ένας θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον άλλον σε ένα από τα πιο συναρπαστικό φινάλε της χρονιάς.

    Το Killers είναι ένα σκοτεινό θρίλερ που σκοπό έχει να μας βάλει μέσα στο μυαλό ενός ψυχοπαθή δολοφόνου ενώ ταυτόχρονα θέλει να μας δείξει πως οι αιματηρές πράξεις του μαζί με την δύναμη του ίντερνετ μπορούν να επηρεάσουν κάποιον άλλον.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο Sundance Film Festival και στις 23 Ιανουαρίου θα προβληθεί στις αίθουσες της Αμερικής.

    Δείτε το εντυπωσιακό trailer που κυκλοφόρησε.


    Αναδημοσίευση από Horrorant.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Killers trailer: Απο τον δημιουργό και το cast του The Raid Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top