F Το Spectre του James Bond ξεκινάει και επίσημα - FilmBoy Το Spectre του James Bond ξεκινάει και επίσημα - FilmBoy
  • Latest News

    Το Spectre του James Bond ξεκινάει και επίσημα


    Εδώ και αρκετές μέρες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τα ευχάριστα νέα για τους πολυάριθμους φαν του πιο γοητευτικού κατασκόπου. 

    Ο άντρας που κερδίζει τη συμπάθεια αντρικού και γυναικείου πληθυσμού, ο ένας και μοναδικός Bond, James Bond, επιστρέφει με το Spectre

    Στην παραγωγή και τη σκηνοθεσία βρίσκεται, όπως είχαμε ξαναπεί, ο Sam Mendes (Skyfall, Revolutionary Road, Road to Perdition, American Beauty)  και τα γυρίσματα θα μας ταξιδέψουν στο Μεξικό, τη Ρώμη, το Μαρόκο και την Αυστρία.

    Με καστ που περιλαμβάνει νέο αίμα (Adèle Exarchopoulos) αλλά και σταθερές αξίες (Monica Bellucci, Ralph Fiennes, Christoph Waltz), η νέα ταινία είναι πολλά υποσχόμενη. 

    Η παραγωγή του Spectre ήδη ξεκίνησε και η ιστορία θα ξεκινάει με ένα μυστηριώδες μήνυμα από το παρελθόν του Bond που θα τον οδηγήσει στα χνάρια της διαβόητης μυστικής οργάνωσης Spectre.

    Η νέα ομώνυμη ταινία που πραγματεύεται μια από τις πιο διάσημες ιστορίες του κατάσκοπου James Bond θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου 2015 κι εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία περισσότερα νέα.

    Σοφία Μπαγατέλα.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Spectre του James Bond ξεκινάει και επίσημα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top