F Tomorrowland teaser: Ο George Clooney μας καλεί στο μέλλον - FilmBoy Tomorrowland teaser: Ο George Clooney μας καλεί στο μέλλον - FilmBoy
  • Latest News

    Tomorrowland teaser: Ο George Clooney μας καλεί στο μέλλον


    Όταν κοτζάμ George Clooney πηγαίνει να παραβρεθεί στο New York Comic Con αντί να κάνει μήνα του μέλιτος με τη γυναίκα του, υπάρχει σοβαρός λόγος.

    Η Walt Disney παρουσίασε εκεί ένα preview της νέας sci-fi ταινίας Tomorrowland και κυκλοφόρησε το teaser trailer.

    Στην πολυαναμενόμενη ταινία του Brad Bird, η Britt Robertson έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει σε κάποιο απίστευτο κόσμο στο μέλλον αγγίζοντας μια μυστηριώδης κονκάρδα, που μοιάζει να βγήκε κατευθείαν από την Disneyland.

    Σε αντίθεση με άλλα, το teaser δεν αποκαλύπτει πολλά παρά μόνο μας επιτρέπει να ρίξουμε μια φευγαλέα ματιά στον μελλοντικό κόσμο, καθώς και στον George Clooney, ο οποίος είναι και ο αφηγητής του.

    Η επίσημη σύνοψη λέει:
    Συνδεδεμένοι από ένα κοινό πεπρωμένο, μια έξυπνη κι αισιόδοξη έφηβη (Britt Robertson) κι ένας ανήσυχος επιστήμονας (George Clooney), ξεκινούν μια επικίνδυνη αποστολή για να αποκαλύψουν τα μυστικά μιας αινιγματικής χώρας κάπου στο μέλλον, η οποία υπάρχει στη μνήμη τους ως "Tomorrowland."

    Είναι απίστευτο πώς ένα τόσο …minimal trailer μας προκαλεί τόσο μεγάλη επιθυμία να έρθει ο Μάης του 2015, όταν και θα βγει στις αίθουσες.

    Το Tomorrowland σκηνοθετεί ο Brad Bird (Mission: Impossible - Ghost Protocol) και έγραψε το σενάριο μαζί με τον Damon Lindelof (Star Trek Into Darkness, Prometheus).

    H Walt Disney Pictures θα το βγάλει στις αίθουσες στις 22 Μαίου 2015.
    Πώς σας φαίνεται;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tomorrowland teaser: Ο George Clooney μας καλεί στο μέλλον Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top