F Οι νέες superhero σειρές από την Warner Bros - DC - FilmBoy Οι νέες superhero σειρές από την Warner Bros - DC - FilmBoy
  • Latest News

    Οι νέες superhero σειρές από την Warner Bros - DC


    Η Warner Bros.-DC συνεχίζει να προελαύνει στο χώρο της τηλεόρασης, ανακοινώνοντας καλούδια για άντρες-γυναίκες-παιδιά-γέρους-νήπια-μωρά-«μωρά»-δημόσιους/ιδ. Υπαλλήλους και ανέργους (κυρίως τους τελευταίους μη σας πω, αφού χωρίς δουλειά φράγκο δε παίζει, αναγκαστικά κάθονται σπίτι, ε, και  τι να κάνουν κι οι δόλιοι; Να πλέξουνε τερλίκια!; Αναγκάζονται και βλέπουν ό,τι σήριαλ έχει βγει απ’ τον «Πρίγκηπα του Μπελ Αιρ» και μετά)…

    Ξεκινάμε με ανακοινώσεις:

    Νέα σειρά ‘Mortal Kombat’ ετοιμάζεται από την ‘ολόφρεσκη’ θυγατρική του κιν/φικού κολοσσού Blue Ribbon Content, η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή σειρών είτε σε animation, είτε σε live-action μορφή για την τηλεόραση. 

    Μάλιστα η καινούρια απόπειρα μεταφοράς του γνωστού βιντεο-μπλιμπλικιού στη μικρή οθόνη θα αποκαλυφθεί στο κοινό παράλληλα με τη νέα κυκλοφορία του fighting game franchise, το Mortal Kombat Χ, το οποίο έρχεται τον Απρίλιο του 2015. 

    Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως η σειρά αυτή θα επηρεαστεί από το επερχόμενο παιχνίδι ξύλου, οπότε θα περιλαμβάνει μαζί με τους παλιούς χαρακτήρες και νέα ‘ντούκια’! 

    Καθόλου κακό θα έλεγα εγώ! 
    Ενδιαφέροντες οι νέοι χαρακτήρες και ειδικά η Ντ’Βόρα, η οποία είναι πολύ ‘ζουζουνίτσα’… κυριολεκτικά όμως…


    Από ‘κει και πέρα, περιμένουμε μία ακόμα προσαρμογή ενός ακόμα κόμικ υπερ-ήρωα στον τηλεοπτικό δέκτη.

    Πρόκειται για τον ‘Static’, τον μαύρο Αμερικανό έφηβο που αποκτά τη δύναμη δημιουργίας και χειρισμού του ηλεκτρομαγνητισμού αφότου τον βασάνισαν βυθίζοντάς τον σε χημικά, κατά τη διάρκεια διαμάχης μεταξύ νεανικών συμμοριών. 

    Πρωτο-κυκλοφόρησε το 1993, έχοντας ως έμπνευση τον Σπάιντερμαν, ενώ το όνομα του alter ego του, Virgil Ovid Hawkins, ήταν στη πραγματικότητα το όνομα ενός έγχρωμου φοιτητή του 1949, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στα τότε αμερικάνικα ΜΜΕ, επειδή δεν τον δέχτηκε η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Φλόριντα, λόγω χρώματος…


    Μην ξεχνάτε επίσης και το ‘Justice League: Gods and Monsters Chronicles’, παραγωγή του ιντερνετικού δικτύου Machinima

    Μιλάμε βέβαια για μια μίνι σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές… ε, καταλάβατε ποιους, απλώς θα πρόκειται για πολύ πιο σκοτεινές εκδοχές τους, πίσσα-κατράμι λέμε. 

    Α! Και με παραγωγούς τους Bruce Timm & Alan Burnett, συνδημιουργούς της θρυλικής καρτούν θεΐλας που ακούει στο όνομα “Batman: The Animated Series”.  


    Και για το τέλος αφήσαμε μια όχι ακριβώς νέα σειρά, απλώς μια σειρά που μεγάλωσε, σηκώθηκε, σκλήρυνε, έγινε σαν… σφυρί, το ‘The Flash’. 

    Αυτή λοιπόν η σειρά αποκτά, που λέτε παιδιά μου, μεγάλο κοινό, δηλαδή 4,9 εκατομμύρια τηλεθεατές στο δυναμικό τηλεοπτικό γκρουπ καταναλωτών του 18-49, οπότε αποφάσισαν να την μεγαλώσουν, τραβώντας την στα 22 επεισόδια, αντί για τα 12 που είχαν αποφασίσει αρχικά. 

    Καλά τα νέα για σας ή κακά; 
    Δε ξέρω… εσείς θα μου πείτε.

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι νέες superhero σειρές από την Warner Bros - DC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top