F Γιατί παγώνει το sequel του Blade Runner; - FilmBoy Γιατί παγώνει το sequel του Blade Runner; - FilmBoy
  • Latest News

    Γιατί παγώνει το sequel του Blade Runner;


    Τι συμβαίνει επιτέλους με το σίκουελ του Blade Runner αναρωτιούνται όλοι οι φαν της νεο-νουάρ ταινίας του ’82 που προκάλεσε πανικό σε κοινό και κριτικούς.

    Ήρθε λοιπόν η ώρα να απαντήσει ο ιθύνων νους πίσω απ’αυτήν, Ridley Scott

    Πολλοί δυσανασχέτησαν με το Prometheus του 2012, ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να γυρίσει το σίκουελ με διαφορετικό όνομα. 
    Το ίδιο συμβαίνει και με το Blade Runner, στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει ο Harrison Ford

    Τα νέα έμοιαζαν να βρίσκονταν σε τέλμα για το δυστοπική ταινία από το μέλλον, όμως ο Scott δήλωσε ότι το σενάριο έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται σε αρχικές συζητήσεις με τον αγαπημένο μας Φυγά.

    Σύμφωνα λοιπόν με το Yahoo! Movies τα δυο μεγάλα ονόματα του χώρου είχαν ήδη αρχίσει τις συζητήσεις, οι οποίες ωστόσο πάγωσαν μετά το ατύχημα του Harrison Ford στο πλατώ των Star Wars: Επεισόδιο VII.

    Το ομολογουμένως φορτωμένο πρόγραμμα του Ford φαίνεται να είναι το βασικό εμπόδιο για την έναρξη μιας πιο ένθερμης ενασχόλησης με το σίκουελ του Blade Runner

    Αυτό βέβαια είναι αδιαμφισβήτητο αν σκεφτούμε ότι ο δαιμόνιος παραγωγός  J.J. Abrams απαιτεί πολλές εργατοώρες από τους «υπαλλήλους» του, και αν πάρουμε στα σοβαρά τη φήμη ότι ζήτησε τη μετατροπή του αρχικού σεναρίου για να δώσει μεγαλύτερο βήμα στους βασικούς ήρωες των αρχικών ταινιών.
     

    Παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία προτιμά να δει πιο σύντομα τη νέα ταινία του Πόλεμου των Άστρων παρά το Blade Runner 2, δεν παύει να παγώνει συνεχώς μια ήδη αναμενόμενη ταινία, επίσης από τα παλιά, κι αυτό δεν είναι καθόλου καλό.
     

    Πώς πιστεύετε εσείς ότι θα είναι το σίκουελ του Blade Runner και τι νομίζετε ότι θα διαδραματίζεται στη νέα ταινία του Ridley Scott;

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Γιατί παγώνει το sequel του Blade Runner; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top