F Το επίσημο poster της ταινίας ΠΡΟΜΑΧΟΣ - FilmBoy Το επίσημο poster της ταινίας ΠΡΟΜΑΧΟΣ - FilmBoy
  • Latest News

    Το επίσημο poster της ταινίας ΠΡΟΜΑΧΟΣ


    Η πολυαναμενόμενη ταινία των ελληνοαμερικανών Coerte και John Voorhes, ΠΡΟΜΑΧΟΣ, θα βγει σύντομα στους κινηματογράφους της χώρας και σήμερα το επίσημο poster υπάρχει αποκλειστικά στο FilmBoy.

    Ο ΠΡΟΜΑΧΟΣ είναι ένα δικαστικό/ερωτικό θρίλερ που εξελίσσεται στην Ελλάδα των ταραχών, και μιλάει για την ιστορία αγάπης και τον αγώνα δύο δικηγόρων για την απόδοση της δικαιοσύνης και την επιστροφή των κλεμμένων μαρμάρινων γλυπτών του Παρθενώνα στην Αθήνα.

    Ο Ανδρέας (Παντελής Κοντογιάννης) αναγκάστηκε να αφήσει την πατρίδα του, την Ελλάδα, όταν ήταν παιδί, αλλά τώρα επιστρέφει με την πρόσκληση του διευθυντή του μουσείου της Ακρόπολης (Giancarlo Giannini, Quantum of Solace) για να προχωρήσει την υπόθεση κατά του Βρετανικού μουσείου.

    Καθώς μαζεύει αποδεικτικά στοιχεία για να αποδείξει ότι πλαστογραφήθηκαν έγγραφα για να επιτρέψουν την πώληση των Μαρμάρων στο Βρετανικό κοινοβούλιο το 1816, η Αθήνα του 2011 βρίσκεται σε οικονομική και κοινωνική κρίση.

    Τον Ανδρέα βοηθάει η συνάδελφος και  αντικείμενο του πόθου του, Ελένη (Κασσάνδρα Βογιατζή).

    Το διεθνές cast συμπληρώνει ο Michael Byrne (Diana) στο ρόλο του εφόρου του Βρετανικού μουσείου, τον Paul Freeman (Centurion) ως γενικός σύμβουλος για το Βρετανικό μουσείο, ενώ ο Γιώργος Χωραφάς (Παπαδόπουλος & Σια) είναι ο επικεφαλής αρχαιολόγος της Ακρόπολης (ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνολογία 3D για να αποδείξει την οικοδομική κατάσταση του Παρθενώνα την χρονική περίοδο πώλησης των Μαρμάρων).

    Στο κύριο cast συνεισφέρουν οι παρουσίες των Γιώργου Βογιατζή, Σπύρου Φωκά καθώς και άλλων Ελλήνων και διεθνών ηθοποιών σε δεύτερους ρόλους.

    O ΠΡΟΜΑΧΟΣ θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (αναμένεται επίσημη ανακοίνωση), πριν τη προβολή στις αίθουσες στην Ελλάδα στις 27 Νοεμβρίου.

    Εν αναμονή του επίσημου trailer, δείτε το poster της ταινίας.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το επίσημο poster της ταινίας ΠΡΟΜΑΧΟΣ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top