F Πρώτες εικόνες και λεπτομέρειες για το Daredevil στο NYCC - FilmBoy Πρώτες εικόνες και λεπτομέρειες για το Daredevil στο NYCC - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτες εικόνες και λεπτομέρειες για το Daredevil στο NYCC


    New Yorke Comic Con και Marvel μέσα στην πόλη του τυφλού μασκοφόρου εκδικητή, μας έδειξε τις πρώτες εικόνες. 

    Στο panel της σειράς του Netflix εμφανίστηκαν το cast και οι συντελεστές παραγωγής και μίλησαν για την νεα εκδοχή του Matt Murdok/Dare Devil και το δικό τους όραμα.

    Μαζί με τον Charlie Cox θα εμφανιστούν και οι Deborah Ann Woll, Elden Henson, Rosario Dawson, Vincent D’Onofrio και Scott Glenn.

    O showrunner Steve S. DeKnight παραδέχτηκε την επιρροή απο τα comic του Frank Miller και αυτό φαίνεται πολύ καλά στο ασπρόμαυρο poster με τις χρωματιστές πινελιές αίματος, το οποίο φωνάζει Sin City απο χιλιόμετρα.

    O Charlie Cox μίλησε για την δύσκολη δοκιμασία που ήταν η ερμηνεία ενός χαρακτήρα σαν τον Dare Devil, καθώς οι πτυχές τις προσωπικότητας του είναι πολλές και διαφορετικές. 


    Η πίστη του στο Δίκαιο, το ότι είναι δικηγόρος, τυφλός και τρομερά αθλητικός, συν οι σκηνές δράσεις, δυσκόλεψαν τον Cox που όμως λέει ότι θα μείνουμε ικανοποιημένοι.

    Μετά απο ερώτηση fan οι συντελεστές παραδέχτηκαν οτι ο Dare Devil και οι Defenders είναι μέρος του Marvel Cinematic Universe, μαζί με τις ταινίες και τις σειρές του ABC, αλλά δεν έδωσε πληροφορίες για πιθανό crossover, πράγμα πολύ λογικό αφού οι ίδιοι έχουν ήδη ανακοινώσει το δικό τους team up.

    Θυμίζω οτι ο Dare Devil είναι ο πρώτος απο τους τέσσερις χαρακτήρες (οι υπόλοιποι είναι οι Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist) που θα έχουν απο μια season και έπειτα θα ενωθούν στην σειρά Defenders.

    Απο το footage που προβλήθηκε έγινε ξεκάθαρο οτι δεν θα δώσουν και πολύ σημασία στις υπερδυνάμεις, αλλά θα έχουμε αρκετά καλές χορογραφημένες σκηνές δράσεις (με ένα πολύ καλό stunt crew όπως λένε οι ίδιοι) και γενικά η σειρά θα είναι προσγειωμένη στην πραγματικότητα, με τόνους του μαύρου και του γκρι στην χρωματική παλέτα, όσο και στην απόχρωση του ηθικού κώδικα του "Άντρα δίχως Φόβο".

    ps: Σοβαρά ο Murdok κάνει καριέρα δικηγόρου με τέτοιο γυαλί;


    Τάσος Σαμπάρ.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτες εικόνες και λεπτομέρειες για το Daredevil στο NYCC Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top