F Laggies trailer: Η Keira Knightley δεν λέει να ωριμάσει - FilmBoy Laggies trailer: Η Keira Knightley δεν λέει να ωριμάσει - FilmBoy
  • Latest News

    Laggies trailer: Η Keira Knightley δεν λέει να ωριμάσει


    Μετά την πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ του Sundance στις αρχές του έτους, το Laggies, η τελευταία ταινία της Lynn Shelton, είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Βρετανία.

    Το trailer που κυκλοφόρησε είναι της Βρετανικής διανομής, γι’αυτό μην παραξενευτείτε αν δείτε ως τίτλο της ταινίας το Say When.

    Έχοντας ζήσει τα χρόνια της με χαρακτηριστική αδράνεια, η 28χρονη πλέον Megan (Keira Knightley) βρίσκεται ξαφνικά στην ενήλικη ζωή χωρίς προοπτικές σταδιοδρομίας, χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο για να ακολουθήσει οποιονδήποτε και χωρίς κανένα ενδιαφέρον για κανέναν, συμπεριλαμβανομένου και του φίλου της από το σχολείο (Mark Webber).

    Όταν εκείνος την ζητάει σε γάμο, η Megan πανικοβάλλεται και βρίσκει την ευκαιρία να ξεφύγει - τουλάχιστον προσωρινά – πηγαίνοντας στο σπίτι της νέας φίλης της, της 16χρονης Annika (Chloe Moretz) και του χωρισμένου πατέρα της (Sam Rockwell).

    Τυπικό indie story, με τις παρουσίες των Knightley κασι Moretz να αποτελούν την ελπίδα της ταινίας για ανύψωση από τα καθιερωμένα.

    Το Laggies σκηνοθετεί η Lynn Shelton και βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 24 Οκτωβρίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Laggies trailer: Η Keira Knightley δεν λέει να ωριμάσει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top