F 4 Νέες superhero ταινίες από την DC! - FilmBoy 4 Νέες superhero ταινίες από την DC! - FilmBoy
  • Latest News

    4 Νέες superhero ταινίες από την DC!


    Αν και δεν ανακοινώνουν επίσημα τα νέα, με δηλώσεις, δελτία τύπου και όλα τα συναφή, οι πληροφορίες για τις επερχόμενες παραγωγές της DC/Warner έρχονται διά της πλαγίας οδού. 

    Πώς;
    Μέσω των domain names!
     

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Comic Book Resources, η Warner κατοχύρωσε πριν λίγες μέρες ορισμένα ονόματα-ηλεκτρονικές διευθύνσεις στον παγκόσμιο ιστό, αγοράζοντας την χρήση τους.

    Τώρα δώστε βάση στο πιο σημαντικό απ’ όλα, ποιες είναι αυτές οι διευθύνσεις:
     

    -“JusticeLeagueFilm.com”
    -“ShazamMovie.com”
    -“WonderWomanTheMovie.com”
    -“AquamanMovie.com”

     

    To πιάσατε τώρα το υπονοούμενο;

    Βέβαια, κανένα απ’ αυτά τα ονόματα ιστοτόπων δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, δεδομένου ότι την Justice League την έχουν ανακοινώσει ήδη, η Wonder Woman ως γνωστόν θα εμφανιστεί με την μορφή της Gal Gadot στο ‘Batman V Superman’, άρα είναι αναμενόμενη και η αποκλειστική ταινία της, ενώ για Shazam και Aquaman όλο και κάτι πήρε τ’ αυτί μας το προηγούμενο δίμηνο.
     

    Φυσικά δεν περίμενε κανείς να μην επενδύσει η Warner σε κάποιον μεγάλο ήρωα των κόμικς, γιατί όταν έχεις απέναντί σου Hulk, Iron Man και Captain America δεν θα επεκτείνεις το σύμπαν των υπερηρώων σου με τον Χάουαρντ την Πάπια. 

    Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί πως ακόμα δεν έχει διαρρεύσει τίποτα για το ποιος θα αναλάβει τον ρόλο του Aquaman –υπόψη πως ο Jason Momoa ακόμα δεν έχει διαψεύσει τη φήμη που τον θέλει στη θέση του βασιλιά της Ατλαντίδας.

    Όσο για την παραγωγή του (πρώην Captain Marvel που όμως άλλαξε το όνομά του, λόγω της ανταγωνίστριας εταιρίας, σε) Shazam, ξέρουμε πως θα συμμετέχει ο Dwayne ‘the Rock’ Johnson στον ρόλο του Black Adam, την αρχινέμεση του ήρωα. 


    Χτες δημοσίευσε tweet με εικόνα του ‘Μαύρου Αδάμ’ να κάνει ένα πολύ σφιχτό γούτσου-γούτσου στον Shazam κι από κάτω σχόλιο: 

    «”Γονάτισε στα πόδια του ή θα συντριβείς από τις μπότες του” Τιμή μου να γίνω… #BlackAdam #TheAntiHero #DCComics». 
     

    Ο Black Adam γεννήθηκε το 1945 και αποτελούσε συνήθως την αρνητική αντανάκλαση του πρωταγωνιστή, καθώς σύμφωνα με την κλασική ιστορία των κόμικς, κάποτε ήταν ένας Αιγύπτιος πρίγκιπας ονόματι Teth Adam, o οποίος αρχικά επιλέχτηκε από τον για να πάρει τις δυνάμεις του (πρώην) Captain Marvel, αλλά τον ‘έφαγε’ η διαφθορά και η αλαζονεία και τελικά μετατράπηκε σ’ ένα κακέκτυπο ανδρείας και ηθικής, με αποτέλεσμα το πακέτο των δυνάμεων και το χρίσμα του μάγου να δοθεί στον μικρούλη Billy Batson a.k.a. Shazam.
     

    Σύμφωνα με το Variety, το σενάριο της νέας ταινίας θα το γράψει ο Darren Lemke των «Shrek Forever After» και «Jack the Giant Slayer».

    Πασχάλης Μαντζαρίδης.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 4 Νέες superhero ταινίες από την DC! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top