F Two Night Stand trailer: Όταν το one night stand πάει στραβά - FilmBoy Two Night Stand trailer: Όταν το one night stand πάει στραβά - FilmBoy
  • Latest News

    Two Night Stand trailer: Όταν το one night stand πάει στραβά


    Οι σχέσεις για τους ΝεοΥορκέζους είναι δύσκολες (όπως πολύ καλά μας έχει μάθει το Hollywood), και γίνονται ακόμα δυσκολότερες όταν οι καλοπροαίρετοι δεσμευμένοι φίλοι σας πιέζουν να βγείτε ξανά έξω και να ενταχθείτε στον κόσμο της αγάπης, μετά από έναν ιδιαίτερα σκληρό χωρισμό.

    (Ως τώρα, καμία απορία γιατί το συγκεκριμένο σενάριο βρισκόταν στην Black List εδώ και χρόνια…)

    Μια τέτοια περίπτωση είναι αυτή της Megan (Analeigh Tipton, η χαριτωμένη ασχημούλα στο Damsels in Distress και η άσχημη φίλη της όμορφης Teresa Palmer στο Warm Bodies), η οποία χώρισε και επί ένα χρόνο έχει αυτοτιμωρηθεί σε απομόνωση με πυτζάμες στο δωμάτιό της, προς μεγάλη λύπη των δύο συγκατοίκων της (Jessica Szohr και Kid Cudi).

    H μιζέρια της δεν αντέχεται, γι’αυτό η συγκάτοικος της Faiza (Szohr) την πείθει να κάνει ένα καλό old  fashioned one-night stand.

    Δεν χρειάζεται να είναι κάτι σπουδαίο, απλώς οτιδήποτε για να ‘συνεχίσει τη ζωή της’ (γιατί πάντα οι γυναίκες ‘συνεχίζουν τη ζωή τους’ με sex;).

    Φυσικά, δεδομένου ότι μιλάμε για μια ρομαντική κομεντί, το ‘ο,τιδήποτε’ τυγχάνει να είναι ο Alec (Miles Teller, ο επίσης ασχημούλης του That Awkward Moment) και όχι κάποιος άθλιος λιγούρης που συχνάζει σε online date sites!

    Το πρώτο trailer του Two Night Stand, που σκηνοθετεί ο Max Nichols, δείχνει και τον μοναδικό τρόπο που ένα one night stand μπορεί να έχει …αναγκαστικά και συνέχεια.

    Στις αίθουσες της Αμερικής στις 26 Σεπτεμβρίου.
    Πώς σας φαίνεται;



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Two Night Stand trailer: Όταν το one night stand πάει στραβά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top