F True Detective και The Raid remake σφάζονται για τον Taylor Kitsch! - FilmBoy True Detective και The Raid remake σφάζονται για τον Taylor Kitsch! - FilmBoy
  • Latest News

    True Detective και The Raid remake σφάζονται για τον Taylor Kitsch!

    Μετά την τεράστια αίσθηση που έκανε το 2011, το Ινδονησιακό The Raid Redemption του Gareth Evans, τα Αμερικάνικα στούντιο ήταν σίγουρο ότι θα εκμεταλλεύονταν την ταινία προς όφελος τους. 

    Την αρχή έκανε η ταινία Dredd (2012), που κόπιαρε το τεράστιο κτιριακό συγκρότημα γεμάτο κακοποιούς, και την σκυτάλη τώρα παίρνει η Screen Gems με το ριμέικ να ετοιμάζεται και τον πρώτο ηθοποιό να έχει ήδη ανακοινωθεί, όπως και ο σκηνοθέτης.

    Το πρώτο όνομα λοιπόν είναι αυτό του Frank Grillo, που τον είδαμε στο Captain America: The Winter Soldier και Zero Dark Thirty (2012). 
    Από εκεί και πέρα όμως μία ολόκληρη λίστα ηθοποιών έκανε την εμφάνισή της. 

    Πρώτος, καλύτερος, αλλά και ο μοναδικός που του έχει γίνει επίσημη πρόταση είναι ο Taylor Kitsch (Lone Survivor, John Carter), μόνο που για να δεχθεί, θα πρέπει να μην πάνε καλά οι συζητήσεις που γίνονται για την συμμετοχή του στην δεύτερη σεζόν του True Detective

    Ακολουθούν σε μια ανεπίσημη λίστα οι Luke Evans, Anthony Mackie και Ethan Hawke, αλλά κανείς τους δεν έχει προταθεί ακόμα. 

    Σύμφωνα με το The Wrap στον Kitsch έγινε η πρόταση να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία και ο ίδιος απάντησε ότι πρώτος του στόχος είναι το True Detective, με το The Raid να αποτελεί ίσως την δεύτερη του επιλογή.

    Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Patrick Hughes (The Expendables 3) και τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2015. 
    Το σενάριο θα ανήκει στον Brad Ingelsby και θα ακολουθεί την ίδια πλοκή με το πρωτότυπο φιλμ. 

    Η αλήθεια είναι ότι όποιοι ηθοποιοί και να πάρουν μέρος, ο πήχης έχει μπει πάρα πολύ ψηλά τόσο από το The Raid Redemption (2011), όσο και από την πρόσφατη και ακόμα πιο καλή συνέχεια του, The Raid 2: Berandal (2014) και αν συνυπολογίσουμε το κοπιάρισμα της υπόθεσης τότε και αυτό το ριμέικ θα έχει την τύχη που είχαν και τα περισσότερα ριμέικ τα τελευταία χρόνια.
    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: True Detective και The Raid remake σφάζονται για τον Taylor Kitsch! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top