F The Book of Life trailer: Κάτι διαφορετικό στα animation - FilmBoy The Book of Life trailer: Κάτι διαφορετικό στα animation - FilmBoy
  • Latest News

    The Book of Life trailer: Κάτι διαφορετικό στα animation


    Αν και αυτό που θα πω δεν έχει μεγάλη βαρύτητα, δεδομένου της ηλικίας μου, παρόλα αυτά θα το πω – άλλωστε και ο μπαμπάς ζητάει πάντα τη γνώμη μου.
    Επιτέλους κάτι διαφορετικό!

    Το The Book of Life της 20th Century Fox αξίζει της προσοχής μας χάρη στη πλούσια, πολύχρωμη και ζωντανή αισθητική του (αν και με βλέπω ζαλισμένη από τα πολλά χρώματα και το κάπως μπερδεμένο σύμπαν της ταινίας), και φυσικά χάρη στο χιούμορ του.

    Η ιστορία ακολουθεί τον Manolo, έναν νεαρό που προσπαθεί να εκπληρώσει τα όνειρά του, ένα εκ των οποίων είναι να κερδίσει τη καρδιά της Maria.

    Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από την Μεξικάνικη γιορτή Dia de Muertos, αλλά η ταινία δεν έχει τίποτα …πεθαμενατζίδικο (αδόκιμη λέξη, αλλά ο μπαμπάς λέει να χρησιμοποιώ ελεύθερη έκφραση εδώ).  

    Ωστόσο, όπως περιγράφεται και στη σύνοψη, οι περιπέτειες του Manolo εξελίσσονται σε τρεις φανταστικούς κόσμους, όπου περιλαμβάνονται η Land of the Living και η Land of the Remembered.

    Στις φωνές ακούμε τους Zoe Saldana, Channing Tatum, Ron Perlman και Diego Luna (αν και εμείς θα το δούμε μάλλον μεταγλωτισμένο), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jorge R. Gutierrez.

    Το The Book of Life βγαίνει στην Αμερική στις 17 Οκτωβρίου (εμείς θα το δούμε στις 30) και είναι ό,τι καλύτερο περιμένουμε σε animation αυτή τη χρονιά.

    Δείτε το trailer και θα καταλάβετε γιατί.

    FilmGirl.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Book of Life trailer: Κάτι διαφορετικό στα animation Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top