F Rio I Love You trailer: Γιατί πρέπει να αγαπάμε τη Βραζιλια και μετά το Μουντιάλ - FilmBoy Rio I Love You trailer: Γιατί πρέπει να αγαπάμε τη Βραζιλια και μετά το Μουντιάλ - FilmBoy
  • Latest News

    Rio I Love You trailer: Γιατί πρέπει να αγαπάμε τη Βραζιλια και μετά το Μουντιάλ


    Κάτι ανάλογο με τα Paris, je t’aime και New York, I Love You ετοιμάζεται να βγει στους κινηματογράφους αυτό το Σεπτέμβριο. 

    Αυτή τη φορά στο Ρίο της Βραζιλίας, θα διαδραματιστεί μια σπονδυλωτή ταινία με πολλούς σκηνοθέτες, ιστορίες και πρωταγωνιστές.
     

    Για παράδειγμα, οι σκηνοθέτες που καλούνται να εμπνευστούν από την πρώην πρωτεύουσα της Βραζιλίας είναι οι Fernando Meirelles (360), Im Sang-soo (The Housemaid), Stephan Elliott (A Few Best Men), Paolo Sorrentino (La Grande Bellezza), Guillermo Arriaga (The Burning Plain), Nadine Labaki (Where Do We Go Now?), José Padilha (RoboCop), Carlos Saldanha (Rio 2), Andrucha Waddington και John Turturro.
     

    Μια τόσο σημαντική ομάδα σκηνοθετών αναμένεται να δώσει νέα πνοή στις πολυσυλλεκτικές ταινίες και να ζωγραφίσει πάνω στον καμβά του Ρίο ξεχωριστές ιστορίες αγάπης κι όχι μόνο.
     

    Κάποιοι από τους ηθοποιούς που θα συμμετάσχουν είναι οι Vincent Cassel, Rodrigo Santoro, Jason Isaacs, Ryan Kwanten, Emily Mortimer και Harvey Keitel.
     

    Τα τρέιλερ που κυκλοφορούν από το  The Film Stage παρουσιάζουν μια ταινία που βασίζεται στην ομορφιά της πόλης για να περιγράψει τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα από κωμικές ή και πιο τραγικές ιστορίες.
     

    Με ένα αδιαμφισβήτητα λαμπερό καστ κι ένα σημαντικό σκηνοθετικό ρόστερ, η ταινία Rio, I Love You, που θα κυκλοφορήσει στη Βραζιλία στις 11 Σεπτεμβρίου, σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα.

    Πώς σας φαίνεται;

    Σοφία Μπαγατέλα.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rio I Love You trailer: Γιατί πρέπει να αγαπάμε τη Βραζιλια και μετά το Μουντιάλ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top