F Comic-Con 2014: Πρώτο εντυπωσιακό trailer από το Mad Max: Fury Road - FilmBoy Comic-Con 2014: Πρώτο εντυπωσιακό trailer από το Mad Max: Fury Road - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2014: Πρώτο εντυπωσιακό trailer από το Mad Max: Fury Road


    Η Warner Bros. έδειξε ένα πρώτο footage από το επερχόμενο Mad Max: Fury Road στο Comic-Con χθες, και για καλή μας τύχη μπορούμε να το δούμε κι εμείς, που βρισκόμαστε μίλια μακριά!
    …Δηλαδή περίπου.

    Το studio είχε την καλή διάθεση να βγάλει στα ιντερνέτια ένα footage από την ταινία, που έχει μεν πολλές διαφορές από αυτό που είδαν οι θεατές στο Comic-Con, αλλά τα ρεπορτάζ λένε ότι η αίσθηση είναι περίπου η ίδια.

    Ο σκηνοθέτης George Miller περιέγραψε την ταινία ως ‘…μία πολύ απλή αλληγορία, σχεδόν ένα γουέστερν με ρόδες’, προσθέτοντας αυτό που λίγο πολύ ξέραμε, ότι το φιλμ ακολουθεί τα τρία προηγούμενα (δικά του) Mad Max.

    Βέβαια, αυτό που θα δείτε, απλό δεν το λές…
    Ουσιαστικά όλο το footage είναι εν κινήσει, ένα car chase διαρκείας με αγρίους και σκονισμένους, όπου η έκφραση ‘πειραγμένα αυτοκίνητα’ παίρνει νέα διάσταση (ποιο Fast & Furious;).

    Μετά βίας θα αναγνωρίσετε τη Charlize Theron (εύχομαι να βγει λάθος η διαίσθησή μου για το miscast της) και τη Rosie Huntington-Whiteley, ενώ ο έτσι κι αλλιώς σκοτεινός Tom Hardy ερμηνεύει …έναν καλό Bane.

    Αυτό που δεν περίμενα να δω σε μία Mad Max ταινία πάντως, ήταν μια ομάδα λευκοντυμένων γυναικών (το γεγονός ότι όλες τους θα μπορούσαν να είναι μοντέλα της Victoria Secret – μία είναι στ’ αλήθεια – αποδεικνύει ότι ακόμα και σε έναν τέτοιο post-Apocalyptic κόσμο, οι γυναίκες θα βρίσκουν τρόπο να φροντίζουν τον εαυτό τους) να παρακολουθεί τη διένεξη υπό την προστασία της Charlize!

    Anyway, το footage σε κάνει να παρακαλάς να έρθει το πραγματικό IMAX στις αίθουσες μας, ως τον Μάη του 2015 που θα βγει στις αίθουσες.

    Οι εντυπώσεις σας;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2014: Πρώτο εντυπωσιακό trailer από το Mad Max: Fury Road Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top