F V/H/S: Viral trailer: Το 3ο μέρος της horror ανθολογίας αποκαλύπτεται - FilmBoy V/H/S: Viral trailer: Το 3ο μέρος της horror ανθολογίας αποκαλύπτεται - FilmBoy
  • Latest News

    V/H/S: Viral trailer: Το 3ο μέρος της horror ανθολογίας αποκαλύπτεται


    Μετά την πρώτη εικόνα, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της τρίτης συνέχειας των ταινιών τρόμου V/H/S, και αν το πρώτο ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές εκείνης της χρονιάς και το δεύτερο μέρος μία από τις καλύτερες του 2013, το τρίτο μέρος με τίτλο V/H/S: Viral, ίσως φαίνεται σαν ξαναζεσταμένο φαγητό!

    Ένας ανισόρροπος ταχυδακτυλουργός αποκτά ένα μαγικό αντικείμενο μεγάλης δύναμης, μια χειροποίητη μηχανή που ανοίγει μια πόρτα σε ένα παράλληλο κόσμο.

    Έφηβοι skaters που άθελα τους γίνονται στόχοι μιας Μεξικάνικης αίρεσης και 
    μια μοχθηρή και σκοτεινή οργάνωση που αναζητά έναν κατά συρροή δολοφόνο. 

    Αυτές είναι οι τρεις ενότητες του V/H/S: Viral, που συνδέονται μέσα από την ιστορία μιας ομάδας ματαιόδοξων εφήβων, που ακολουθούν μια βίαιη καταδίωξη στο Los Angeles και που άθελά τους θα γίνουν οι πρωταγωνιστές.

    Στη σκηνοθεσία και το σενάριο έχουμε τον Nacho Vigalondo, σκηνοθέτη των Timecrimes και Extraterrestrial, τον Marcel Sarmiento (Deadgirl), τον Gregg Bishop του horror/comedy Dance of the Dead, τον Justin Benson που με το Resolution το 2012 άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και τον Todd Lincoln του μετριότατου The Apparition.

    Οι Vigalondo, Bishop και Benson ίσως και να με διαψεύσουν, αλλά νομίζω ότι ακόμα και από το trailer, που πιο πολύ δείχνει σκηνές από τα δύο πρώτα μέρη, φαίνεται πως θα δούμε κάτι κατώτερο, τουλάχιστον από το V/H/S  2.

    Πρωταγωνιστούν οι Carrie Keagan, Justin Welborn (The Bay), Jessica Luza, Randy McDowell, Emilia Zoryan, Emmy Argo, Michael Aaron Milligan.

    Το V/H/S: Viral θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τέλη του 2014.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: V/H/S: Viral trailer: Το 3ο μέρος της horror ανθολογίας αποκαλύπτεται Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top