F Rurouni Kenshin 2 & 3 trailer: Οι συνέχειες του κοκκινομάλη ήρωα των manga - FilmBoy Rurouni Kenshin 2 & 3 trailer: Οι συνέχειες του κοκκινομάλη ήρωα των manga - FilmBoy
  • Latest News

    Rurouni Kenshin 2 & 3 trailer: Οι συνέχειες του κοκκινομάλη ήρωα των manga


    O κοκκινομάλης ήρωας με το τεράστιο Χ στο μάγουλο του επιστρέφει για να πετσοκόψει ότι έχει απομείνει...

    Βασισμένο σε σειρά manga comics με την επονομασία Rurori Kenshin ή αλλιώς Samurai X, περιστρέφεται μια μυθολογία από αμέτρητους χαρακτήρες, φίλους και εχθρούς του Κenshin, μπόλικες ξιφομαχίες, flashback και οι γνωστές κωμικές 'μούτες' των φίλων μας απ' την Ιαπωνία.
     

    Η δύναμη του κόμικ στηρίχτηκε στις πράξεις- επιλογές του ήρωα τη περίοδο του πολέμου και τις οποίες τα αποτελέσματα ''λούζεται'' χρόνια μετά, ενώ προσπαθεί να αποτραβηχτεί από το αιματηρό παρελθόν του.

    Το clean cut look του πρωταγωνιστή μπορεί να ξενίσει ορισμένους, όπως και παράφρονες δεύτεροι χαρακτήρες, όμως ο σκηνοθέτης της τριλογίας Κeishi Ohtomo ακολουθέι πιστά τη πένα του κόμικ.

    Στη πρώτη ταινία του 2012, η αλήθεια είναι ότι αργούμε να μπούμε στο κλίμα, μιας και ήταν αδύνατο μέσα σε 134 λεπτά να χωρέσουν τα πάντα, και ο πρωταγώνιστής (Τakeru Sato) προσφέρει μια ολίγον γλυκανάλατη ερμηνεία προσπαθώντας να συνδύασει ευαισθησία και ενοχικό παρελθόν.
     

    Έχουμε όμως μια αξιοπρεπής παραγωγή που σέβεται το κοινό του, story που γουστάρουμε (δε θέλει το παιδί να ξαναβγάλει το σπαθί απ' το θηκάρι), με αποτέλεσμα στο τελευταίο μισάωρο να γίνεται ο κακός χαμός (ήταν που το' παιζε δύσκολος...).

    To trailer αποκαλύπτει τις συνέχειες που θα προβληθούν με απόσταση ενός μηνός και υπόσχεται νέες λυκοφιλίες, κακούς βγαλμένους από διεστραμμένα μυαλά και προς τέρψη των θεατών και εμού προσωπικα, σφαξίδι άνευ λόγου και αιτίας!
     

    Σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες απ το πρώτο μέρος επιστρέφουν, και ελπίζουμε σε μια τριλογία που θα θυμόμαστε σαν ένα ευχάριστο ταξίδι στο παρελθόν της Ανατολής και τους μύθους της.

    Το Kyoto Inferno ανοίγει στην Ιαπωνία 1η Αυγούστου, και το κλείσιμο της τριλογίας The end of a Legend ένα μήνα αργότερα.

    Θα μου πεί κάποιος, εσυ Μίλτο καλά τα λές, όσοι δεν είδαμε το πρώτο μέρος όμως τι κάνουμε;

    Τι να σας πώ ρε παιδιά, όταν οι εταιρίες διανομής κοιτάν να προμηθεύσουν τις αίθουσες και τα μαγαζιά ενοικίασης, με την 145η περιπέτεια του Seagal να κρατάει το νεροπίστολο στραβά, τα γνωστά Ελληνικά ταλέντα να παραδίδουν ''ανατριχιαστικές ερμηνείες'' χωρίς τα εισαγωγικά, και δολοφόνους περισσότερο αστείους και απο τον Ευλογητο της Λαμψης...

    Τα μονοπάτια τα ξέρετε...


    Μίλτος Παπατριανταφύλλου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Rurouni Kenshin 2 & 3 trailer: Οι συνέχειες του κοκκινομάλη ήρωα των manga Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top