F Και η Justice League στον Zack Snyder! - FilmBoy Και η Justice League στον Zack Snyder! - FilmBoy
  • Latest News

    Και η Justice League στον Zack Snyder!


    Μετά από ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων σχετικά με το καστ του Batman vs Superman και το παραγέμισμα του με επιπλέον υπερήρωες (σε cameo ή μη εμφανίσεις), ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές πως το sequel του Man of Steel θα είναι ουσιαστικά ένα lead-in για την Justice League.

    Πλέον θα μπορούμε να αναφωνήσουμε και επίσημα "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" καθώς ανακοινώθηκε πως η Justice League θα είναι πράγματι η επόμενη ταινία μετά το Batman/Superman, ενώ βρέθηκε και ο σκηνοθέτης, για τον οποίο δεν χρειάστηκε να ψάξουν και πολύ καθώς τον είχαν δίπλα τους!

    Το όνομα αυτού Zack Snyder κυρίες και κύριοι, με τον σκηνοθέτη των 300, Watchmen, Sucker Punch να αναλαμβάνει εξολοκλήρου τελικά τα σκηνοθετικά ηνία της DC Comics κινηματογραφικής τριλογίας (Man of Steel, Batman vs Superman, Justice League).

    Ο Greg Silverman, πρόεδρος παγκόσμιας παραγωγής της Warner Bros. δήλωσε περίτρανα στην Wall Street Journal:

    "Θα είναι μια περαιτέρω επέκταση αυτού του σύμπαντος. 
    Το Superman vs Batman θα οδηγήσει στην Justice League."

    Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν αποκαλυφθεί πέρα από το ότι ακούστηκε πως η Justice League προορίζεται να κυκλοφορήσει το 2017, κάτι που αν ισχύσει θα δικαιολογεί και τις φήμες πως το Batman/Superman αναβλήθηκε από το 2015 για το 2016 προκειμένου να γυριστεί back-to-back σχεδόν με την Justice League.

    Ο Zack Snyder φαντάζει ως ο ιδανικός σκηνοθέτης που θα μεταφέρει σε όλο του το οπτικοακουστικό μεγαλείο την μεγαλύτερη σύναξη των πιο θρυλικών υπερηρώων όλων των εποχών, αν και μετά το μέτριο Man of Steel θα πρέπει να περιμένουμε τι θα καταφέρει με το Superman vs Batman.

    Δυστυχώς έχει αποδείξει με τις τελευταίες του δουλειές πως ενώ το έχει με τις επικές υπερπαραγωγές κόμικ αισθητικής, οι ταινίες του χρειάζονται και κάποιον να τον σιγοντάρει έτσι ώστε το βιντεογκεϊμίστικο κοπάνημα να συνοδεύεται και από μία πιο συνεκτική ιστορία.

    Έχουν να χωρέσουν πολύ πράμα μέσα, από το sequel του Man of Steel, την εξέλιξη του χαρακτήρα του Superman, τον Lex Luthor, τον ίδιο τον Batman και την ιστορία του καθώς και έναν συνεκτικό τρόπο με τον οποίο θα χωρέσουν όλοι οι υπόλοιποι χαρακτήρες και τα easter eggs.

    Ας ελπίζουμε να μην τα κάνουν σαλάτα σε μια ταινία που και μόνο που θα γράφει στην μαρκίζα Batman και Superman, θα έχει να προσφέρει σίγουρα nerdtastic ανατριχίλες ανά την υφήλιο.


    Kostas Tsokos.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Και η Justice League στον Zack Snyder! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top