F Gotham trailer: Η νέα σειρά του Fox αποκαλύπτεται - FilmBoy Gotham trailer: Η νέα σειρά του Fox αποκαλύπτεται - FilmBoy
  • Latest News

    Gotham trailer: Η νέα σειρά του Fox αποκαλύπτεται


    Κυκλοφόρησε το trailer μιας απο τις σειρές που ετοιμάζει η Warner/DC και φαίνεται αρκετά καλό. 

    Στο Gotham ακολουθούμε την εξέλιξη του Detective Gordon απο την πρώτη του στιγμή στο τμήμα μέχρι την καθιέρωση του ως Commisioner και ως σύνδεσμος του Batman με την αστυνομία.

    Στην αρχή βλέπουμε τον νεαρό Gordon, o οποίος από τότε φαινόταν να μην ακολουθεί πλήρως τους κανόνες, να μπλέκεται με τον επερχόμενο "πόλεμο" που ετοιμάζεται να ξεσπάσει στον υπόκοσμο της Gotham και την δολοφονία του ζεύγους Wayne που αφήνουν πίσω τους ένα πάμπλουτο, αλλά ψυχικά τραυματισμένο παιδί, τον Bruce Wayne.

    Ο Jim Gordon (Ben McKenzie) θα αναλάβει την επίλυση της δολοφονίας, παίρνοντας τη θέση του μέντορα(?) του Bruce. 


    Συγχρόνως εμφανίζονται και οι νεαροί εμβληματικοί villains, με cast που φαίνεται πολύ ενδιαφέρον, τόσο για τους Penguin (Robin Taylor) και Riddler (Cory Michael Smith), όσο και για τις Poison Ivy (Clare Foley), Bat-Girl (Sara Paxton) και Catwoman (Camren Bicondova). 

    Δεν ξέρω αν το Gotham θα είναι μια καλή origin ιστορία για τον Gordon, αλλά τα μικρές υποιστορίες των μελλοντικών κακών σίγουρα θα έχουν ενδιαφέρον.

    Το FΟX έχει παραγγείλει 13 επεισόδια (τουλάχιστον) και θα δούμε αν η σειρά θα συνεχίσει με season 13, 16 ή 24 επεισοδίων. 

    Η μόδα πλέον είναι τα 13 επεισόδια, πράγμα για πολύ καλό, ειδικά για τέτοιες αστυνομικές σειρές. 

    Στον χώρο των comic based σειρών, η Warner/DC τα πάει πολύ καλά, με εννιά σειρές να ετοιμάζονται και το Gotham φαίνεται αρκετά promising.   

    Θα μάθουμε τον Φθινόπωρο που πιθανότατα θα γίνει η πρεμιέρα. 

    Μέχρι τότε πως σας φαίνεται ο νεαρός Jim, Bruce και οι λοιποί; 

    Τάσος Σαμπάρ.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gotham trailer: Η νέα σειρά του Fox αποκαλύπτεται Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top